18.4 C
Σάμος
17/04/2024
Δήμος

Γεώργιος Διακοσταμάτης : Δηλώνω παρών σε μία “Συμμαχία Πολιτών”

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Σάμου με τον συνδυασμό  “Συμμαχία Πολιτών” του Αλέξανδρου Λυμπέρη, θα είναι ο Γεώργιος Διακοσταμάτης.

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Καρλόβασι. Πατέρας μου ήταν ο Νίκος Διακοσταμάτης και μητέρα μου είναι η Δήμητρα Διακοσταμάτη.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Θαλά και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Κινησιοθεραπείας Βουκουρεστίου το 1999 και έκτοτε έχω εργαστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και από το 2001 υπηρετώ στο ΚΕΦΙΑΠ- Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Σάμου, όπου εργάζομαι έως και σήμερα.

Όταν το 2010 δημιουργήθηκε ο ενιαίος Δήμος Σάμου, αντιλήφθηκα εκ των προτέρων ότι αυτό θα λειτουργούσε αρνητικά στην εώς τότε ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας και δυστυχώς επαληθεύτηκα. Αυτός ήταν ο λόγος που το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Στην απόφασή μου αυτή, ο Σαμιακός λαός με τίμησε και με εξέλεξε Δημοτικό Σύμβουλο του ενιαίου Δήμου Σάμου. Από το 2014 μέχρι το 2015 διετέλεσα πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ (Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού), από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά από αγώνες εννέα ετών, στις 6 Μαρτίου 2019, ο Δήμος Δυτικής Σάμου είναι γεγονός.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή για τον τόπο μας, δηλώνω παρών σε μία “Συμμαχία Πολιτών” χωρίς κομματικές ταμπέλες, διότι πιστεύω ότι δεν μπορεί να χαθεί η μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουμε το Δήμο μας. Με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την αγάπη για τον τόπο και μοναδικό μου όραμα έναν Δήμο πρότυπο, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και πάλι και έτσι όλοι μαζί να συμμαχήσουμε για το καλύτερο μέλλον του Δήμου της Δυτικής Σάμου.

Related posts

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin

Ανοιχτή επιστολή για την εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών σε συνεργασία με το Δήμο Greifswald της Γερμανίας

admin