16.9 C
Σάμος
25/04/2024
Σαμιακά

Γιάννης Παλαιοκαστρίτης: Σφράγισμα καταστημάτων = Μιζέρια και απομόνωση

Γράφει ο Γιάννης Παλαιοκαστρίτης.

Καλή τουριστική σεζόν στην πόλη μου με τα καλοκαιρινά μαγαζιά να έχουν ανοίξει στην πλειοψηφία τους ειδικά στην περιοχή της Οδού Κεφαλοπούλου.

Να θυμίσω ότι ο Δήμος Σάμου έχει πάρει απόφαση μέσω της ΚΕΔΕ που ζητά την τροποποίηση του θεσμικού Πλαισίου όχλησης που αφορά τους επίδοξους μηνυτές, για ωράριο και ενόχληση κατά την τουριστική σεζόν στα τουριστικά νησιά σαν την Σάμο.

Στις δύσκολες εποχές που περνάμε Έχουμε ΟΛΟΙ υποχρέωση να διαφυλάξουμε την πόλη μας και το νησί μας σαν τουριστικό προορισμό και τα μαγαζιά της πόλης μας να τα προστατεύσουμε μέσα σε λογικά πλαίσια από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους “ενοχλούντες” που έχουν αναγάγει Το Κάλεσμα της αστυνομίας σε βιομηχανία μηνύσεων και έχουν κατατροπώσει κατά πολύ το τουριστικό προϊόν της πόλης.

Τα λέμε τώρα μέσα Μαΐου που άρχισε η τουριστική σεζον και τα μαγαζιά μας περιμένουν τον κόσμο, την κίνηση την ζωή.

Τα λέμε τώρα που η πολιτική ηγεσία δεν μένει πλέον στο ρόλο Πόντιου Πιλάτου όπως γινόταν μέχρι τώρα και εμφανώς στηρίζει τον τουρισμό και καταδικάζει την βιομηχανία σφραγίσματος καταστημάτων.

Πρέπει οι δέκα-είκοσι γραφικοί που δεν σέβονται το τόπο που ζούν, τον μόχθο των τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού, να απομονωθούν και να φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή πριν κάνουν δόλιες κινήσεις που έχουν άμεσο θύμα τον τουρισμό και την οικονομία του τόπου μας.

Πρέπει να τελειώνουμε με την εικόνα του ελαφρόμυαλου αποκρουστικού τύπου που καλεί την αστυνομία συνεχώς, και χαλάει την φήμη της πόλης και τον τζίρο των επιχειρήσεων, αντί να κάνει λίγο υπομονή το καλοκαίρι ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Πέρα από την τουριστική απαξίωση της πόλης μας μέσω της βιομηχανίας μηνύσεων να θυμίσουμε ότι τα τουριστικα καταστήματα μπαρ νυχτερινά κέντρα είναι επιχειρήσεις που έχουν Ελληνικό ΑΦΜ, εργαζομένους, πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ = ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ = ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Related posts

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin

Το νέο Σαξόφωνο της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου»: Μια ευγενική χορηγία

admin

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ

admin

Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής Ανατολικής Σάμου: Τα θέματα που θέτει η Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΣΑ

admin

Βουρλιώτες : Στον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή εκπαιδεύτηκαν κάτοικοι της κοινότητας

admin

Ωράριο ανεφοδιασμού στη Σάμο: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τα καταστήματα

admin