16.8 C
Σάμος
20/04/2024
Δήμος

Γιώργος Διονυσίου: “Παλεύουμε έντιμα και ειλικρινά”

Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Διονυσίου, με ανάρτηση του στο Facebook , αναφορικά με την κριτική που ασκείται στη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό ζήτημα αναφέρει τα εξής:

Μπλεγμένες οι σκέψεις μου με όλα αυτά που συμβαίνουν…

Τον Μάρτιο του 2019, αποφάσισα να μπω στην αυτοδιοίκηση με μόνο σκοπό να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και με την εμπειρία μου ως οικονομολόγος και επιχειρηματίας.

Βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μου θεώρησα οτι μπορώ να βοηθήσω.

Με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος να υπερασπίσω την άποψη μου στο ΔΣ παρέα με τους υπόλοιπους της παράταξής μου και με Δήμαρχο τον Georgios Stantzos.

Ο Δήμαρχος με απόλυτο πνεύμα συνεργασίας και ειλικρίνειας παλεύει και μεις μαζί του με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου μας!

Μετα τα χθεσινα, ξαφνικά μια μερίδα πολιτών (χωρις στοιχεία) μας κατηγορεί για προδότες, μας κατηγορεί οτι λαδωνόμαστε, οτι ξεπουληθήκαμε, οτι πήραμε λεφτά κάτω απ το τραπέζι και πραγματικά θλίβομαι , απογοητεύομαι και αγανακτώ!!!!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι διαχειριζόμαστε ενα πρόβλημα που μας ξεπερνά και ουτε καν η κυβέρνηση, ακόμα μπορεί να διαχειριστεί.

Το σενάριο του κανένα ΚΥΤ στη Σάμο είναι αυτό που θα θέλαμε όλοι μας!!! Μακάρι… αλλά γνωρίζοντας την γεωπολιτική θέση του νησιόυ μας, δυστυχώς δεν είναι εφικτό.

Θα ήταν πολυ καλό να το ισχυριστούμε αυτό και να είμαστε αρεστοί σε όλους, αλλά τότε θα μιλούσαμε για ένα ωραίο παραμύθι για να το συζητάμε στα καφενεία.

Όμως είμαστε αυτοδιοικητικοί και πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομα τους και να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα κατάματα.

Αλλιώς θα είμασταν μια απ τα ίδια όπως προηγούμενες δημοτικές αρχές που έκρυβαν το πρόβλημα κάτω απ το χαλί και το πρόβλημα θα γιγαντόνονταν.

Φυσικά δε θα σχολιάσω κάποιους οι οποίοι άλλα λένε κεκλεισμένων των θυρών και άλλα σε σόου μπροστά σε κάμερες κλπ.

Τέλος, μπορώ να κατανοήσω την αγανάκτηση όλων που είναι και δική μας αγανάκτηση για όλα αυτά που έχουμε ανεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά καλό είναι να μην αποδίδουμε τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ΕΝΤΙΜΑ παλεύουν!!!

Άλλωστε είμαστε ΕΔΩ και ο Δήμαρχος μας είναι ΕΔΩ και κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες για να ακούει τα προβλήματα όλων, χωρίς να κρύβεται απο κανέναν.

 

Related posts

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο: Άμεση Κινητοποίηση του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ειδική εκπαίδευση για τις Ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών

admin

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Επανεκκίνηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin