18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Γ. Στάντζος : «Η δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας είναι δεκαετία ισχύος»

Με πολλές ευχές για μια εποικοδομητική, δημιουργική νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ανατολικής Σάμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Στάντζος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι : «Η δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας είναι δεκαετία ισχύος ,της πρωτεύουσας του νέου δήμου,του πολιτισμού,του τουρισμού της απασχόλησης και της ανάπτυξης.

Το ισχυρό μήνυμα που καλούμαστε όλοι να υπηρετήσουμε και είμαστε όλοι εδώ. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε και θα προχωρήσουμε τη νέα δεκαετία».

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και που αποτελούν όπως χαρακτηριστικά είπε, τον βασικό κρίκο στην αλυσίδα της λειτουργίας του Δήμου καθώς επίσης  όλους τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Στη τελετή παραβρέθηκαν πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως μας , ο βουλευτής Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,το σύνολο των αντιδημάρχων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και δημότες.

Related posts

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin