18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Περιφερειακά

Δήλωση του Σταύρου Τάσσου για τη μεταφορά προσφύγων από το ένα νησί στο άλλο

Είναι απαράδεκτη η προεκλογική τακτική της κυβέρνησης η οποία μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες από το ένα νησί του Αιγαίου στο άλλο, από το ένα Hot spot στο άλλο, προκειμένου να εμφανίσει ότι προχωρεί σε μέτρα αποσυμφόρησης των νησιών αναφέρει σε δήλωσή του ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

“Είναι υποκριτικές οι τοποθετήσεις της απερχόμενης Περιφερειάρχου και των άλλων υποψηφίων που στηρίζονται από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ εφόσον, αυτά τα κόμματα και τα τοπικά τους στελέχη στην περιφέρεια και τους δήμους, στήριξαν την απάνθρωπη επιλογή της ΕΕ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψουν, με τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, τα νησιά του Αιγαίου σε χώρο μαζικού εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών.

Η λύση είναι να κλείσουν τώρα τα Hot spot και να απεγκλωβιστούν όλοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τα νησιά και τη χώρα. Αυτή τη διεκδίκηση εκφράζουν οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και στους Δήμους. Αυτό το αίτημα διεκδικούν με μαζικές κινητοποιήσεις οι νησιώτες και αυτό τους καλούμε να το εκφράσουν και με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές καταδικάζοντας τα κόμματα και τους υποψηφίους που στήριξαν την απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, απομονώνοντας κάθε ρατσιστική φωνή και το ναζιστικό μόρφωμα της “Χρυσής Αυγής”.

 

Related posts

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin

Σύσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

admin