20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Δήμος Σάμου. Η αποστολή επέδειξε ενότητα αποφασιστικότητα και δυναμισμό

Η αντιπροσωπεία αρχών και φορέων της Σάμου που συναντήθηκε χθες, 4 Δεκεμβρίου, με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα, επέδειξε ενότητα, αποφασιστικότητα και
δυναμισμό. Με τεκμηριωμένο τρόπο και ακλόνητα στοιχεία, όλοι οι αιρετοί και οι εκπρόσωποι των παρισταμένων φορέων εξέφρασαν την άποψη τους, υπερασπιζόμενοι την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η διεκδίκηση θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί με αρωγούς και τα πολιτικά κόμματα τα οποία εξέφρασαν την συμπαράστασή τους.

Ζητούμε από τον Υπουργό να υλοποιήσει άμεσα την πρώτη από τις δεσμεύσεις του για αποσυμφόρηση μέχρι 16 Δεκεμβρίου του Κ.Υ.Τ. Βαθέος κατά τουλάχιστον 2.000 άτομα, καθώς και την άμεση ενίσχυση του προσωπικού των υπηρεσιών ασύλου.

Ενωμένοι και ως αρραγές μέτωπο θα εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε το κλείσιμο του Κ.Υ.Τ. και την δημιουργία ενός μεταβατικού κέντρου που οπωσδήποτε, θα βρίσκεται εκτός οικιστικού ιστού και θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνον ως Κέντρο Καταγραφής 9registratioB) – με προσδιορισμένο χρόνο παραμονής ολίγων ημερών 97 έως 10).

Θερμές ευχαριστίες στον Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρο Θεοδωράκη, προς τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Β’ Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς και στον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βουλευτή Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, Θόδωρο Παπαθεοδώρου, με τους οποίους η αντιπροσωπεία είχε πολύ εποικοδομητικές συνομιλίες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους, τους αντιδημάρχους Παρασκευά Παπαγεωργίου και Χριστόδουλο Σεβαστάκη, όλους τους επικεφαλής των δημοτικών
παρατάξεων: Δημήτρη Μηλίγκο από τη ΔΡΑΣΗ- ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Κώστα Τζίχα από την Λαϊκή Συσπείρωση, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Αντώνη Σίμο από την ΑΚΙΣ και Τάσο Κοζώνη από την ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης Μιχάλη Μητσό, τον πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Σάμου Κώστα Κυριαζή, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Δέσποινα Κάιλα, την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βάσω Βρινιώτη και τον Σταμάτη Φιλιππή, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ο οποίος εκπροσώπησε την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης και πήραν τον λόγο οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Σαμίων και Βαθέος Δημήτρης Βογιατζής και Νίκος Βαρούμας αντίστοιχα, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Β. Αιγαίου Χρύσανθος Αργυρίου

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Συνάντηση Δημάρχου με τον Γ.Γ. Νησιωτικής πολιτικής-

admin