28.3 C
Σάμος
24/08/2025
Σαμιακά

Δείτε την εξέλιξη των εργασιών του υπό κατασκευή Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Ζερβού

Περιγραφή εικόνας

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στην υλοποίηση της κατασκευής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου στη Ζερβού, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου με σκοπό την μετεγκατάσταση σε αυτό των προσφύγων και μεταναστών από την υπάρχουσα δομή η οποία βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου.

Οι εργασίες εξελίσσονται σταθερά, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα κατασκευών, με τα έργα της πρώτης φάσης να αφορούν στην κατασκευή έργων υποδομής, τοιχίων, καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου που θα τοποθετηθούν αργότερα οι οικίσκοι, έργα τα οποία βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ολοκλήρωσης.

Η κύρια εγκατάσταση του πρώην σφαγείου Σάμου, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς έχουν εκτελεστεί εργασίες αναστήλωσης και προέκταση του κτιρίου .

 

Related posts

Αναχώρηση του «Blue Star Mykonos» με καθυστέρηση

admin

Σάμος: Αντιδράσεις για τους αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ – «Εγώ είμαι κύριοι ο κακοποιός, ξεπέρασα το όριο των ντεσιμπέλ κατά μία μονάδα»

admin

Λαμπρός εορτασμός στην Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς

admin

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Σάμου: Συλλυπητήριο Μήνυμα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin