22.9 C
Σάμος
16/04/2024
Δήμος

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Καλατζή

Ο δήμαρχος Σάμου δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του αντιδημάρχου Σάμου Αναστάσιου Καλατζή και έτσι συνεχίζει κανονικά στη θέση του.

Ο κ. Καλατζής μιλώντας στο Ράδιο Αρμονία, δήλωσε ότι υπήρξε επικοινωνία με τον δήμαρχο Σάμου και του ζητήθηκε να μην παραιτηθεί.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει και συναντηση μεταξύ των δυο ανδρών ώστε να λυθούν οι οποίες παρεξηγήσεις. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της συνέντευξή του δήλωσε ότι υπάρχουν «συντροφικά μαχαιρώματα», έλλειψη συνεργασίας με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους αλλά και με υπηρεσίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιτελέσει σωστά τα καθήκοντα του.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η παραίτηση του, δεν θα πρέπει να συνδέετε με την πρόσφατη  παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίου Μαυρατζώτη.

Υπενθυμίζεται, οτι χθες το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου, Αναστάσιος Καλατζής απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο αναφέροντας  τα εξής:«Κύριε Δήμαρχε, σας υποβάλλω την παραίτηση μου από αντιδήμαρχος Δήμου Σάμου, για καθαρά πολιτικούς και θεσμικούς  λόγους».

Related posts

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin

Ανοιχτή επιστολή για την εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών σε συνεργασία με το Δήμο Greifswald της Γερμανίας

admin