04/06/2026
Σαμιακά

Γ.Ν Σάμου: Δεν έχει γίνει επώνυμη καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό υγειονομικών στην Ικαρία

Δεν έχει κατατεθεί επώνυμη καταγγελία που αφορά το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Ικαρίας που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σε τηλεοπτική εκπομπή, για εικονικό εμβολιασμό υγειονομικών, αναφέρει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου, δίνοντας εντολή για τη διενέργεια  Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης .

«Σχετικά με καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Δεν έχει κατατεθεί έγγραφη καταγγελία ούτε στο Γ.Ν.-Κ.Υ Ικαρίας ούτε στο Γ.Ν. Σάμου ούτε στο Α.Τ. Αγίου Κηρύκου Ικαρίας που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στην τηλεοπτική εκπομπή.
Σε συνεννόηση με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου προχωρήσαμε στις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις με την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης καθώς και κατάθεση έγγραφης αναφοράς διερεύνησης τυχόν αξιόποινων πράξεων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου»,  αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Σάμου.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Πολύτεκνη άνεργη μητέρα έχασε θέση στον Δήμο λόγω λάθους στη μοριοδότηση

Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίων Σάμου: Μήνυση καταθέτει ο Δήμος

Στόχος οι 24.000 αφίξεις στη Σάμο: Η Apollo ανοίγει τη φινλανδική αγορά και αυξάνει τις πτήσεις κατά 16%

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 600 αγριόχοιρους, οι αγρότες μιλούν για πάνω από 2.000

Αύξηση 26% στις αφίξεις από Τουρκία στο Βαθύ