16.1 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Διάκριση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στα βραβεία Bravo 2018

Για την δράση της με τίτλο «Όταν ο εθελοντισμός σώζει ζωές», που αφορά την συμμετοχή της σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης,διακρίθηκε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στα φετινά βραβεία Bravo του οργανισμού QualityNet Foundation, του Δικτύου των Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, που προωθεί την Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Η 9η Ετήσια Εκδήλωση BRAVO 2018 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση του ετήσιου κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσει το QualityNet Foundation με τη συμμετοχή 142 Οργανισμών.

Φέτος, ο θεσμός BRAVO προώθησε την σύνδεση όλων των πρωτοβουλιών που συμμετείχαν με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και, ταυτόχρονα, παρουσίασε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτοί αφορούσαν στις Βιώσιμες Πόλεις & Κοινότητες (Στόχος 11), την Καλή Υγεία & Ευημερία (Στόχος 3),την Ποιοτική Εκπαίδευση (Στόχος 4), τις Λιγότερες Ανισότητες (Στόχος 10) και τη Δράση για το Κλίμα (Στόχος 13), δίνοντας η κάθε ομάδα τη δική της προτεραιότητα.

Η δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που διακρίθηκε στον Πυλώνα “BravoΣυνεργασία για τους Στόχους” συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 59 υποψηφιότητες της Κοινωνίας των Πολιτών που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 Ενεργών Πολιτών και 130 Κοινωνικών Εταίρων που συμμετείχαν στις Επιτροπές Αξιολόγησης.

Ο Θεσμός BRAVO, που εδώ και 9 χρόνια υλοποιείται από το Quality Net Foundation,αναπτύσσει έναν ετήσιο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν οι Επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών. Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο BRAVO αποτελούν τους«Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης», μίας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Related posts

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin