28.3 C
Σάμος
13/09/2025
Περιφερειακά

Διπλάσια απο πέρσι τα κονδύλια για την προβολή των νησιών – 3 υπεύθυνοι τουρισμού για Χίο, Λέσβο και Σάμο

 

Την πρόσληψη 3 μάνατζερ για τον τουρισμό για Χίο, Λέσβο και Σάμο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Μουτζούρης σημείωσε ότι η Περιφέρεια για πρώτη φορά επιχειρεί την οργανωμένη και σε τόσο μεγάλο βαθμό τουριστική προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου, κάτι που αποτυπώνεται και στα διαθέσιμα κονδύλια για την τουριστική προβολή, αφού από τις 270.000 ευρώ που διατέθηκαν πέρυσι, το ποσό φέτος θα φθάσει τις 540.000 ευρώ.

Μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. της Χίου ο Περιφερειάρχης αποκάλυψε ότι η Περιφέρεια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την πρόσληψη 3 μάνατζερ τουρισμού σε Χίο, Λέσβο και Σάμο που θα αναλάβουν την οργάνωση στην τουριστική προώθηση των νησιών και την διάθεση των χρημάτων που έχουν εγκριθεί μέσα από πλάνο τουριστικής προβολής.

Πηγή Πολίτης Χίος

Related posts

Νέο αίτημα αποζημίωσης για τους ελαιοπαραγωγούς

admin

Έργα ύψους 15,8 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής υποδομής στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου: Οι παρεμβάσεις Καλτάκη για τη Χίο

admin

Σφοδρή διαμαρτυρία Καλτάκη για το κλείσιμο σχολείων σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους

admin

Αυλαία για την Aegean Regatta 2025 στη Μυτιλήνη – Οι νικητές του αγώνα

admin

Προτάσεις Περιφερειακής Παράταξης «Νέα Δυναμική» για την ανασυγκρότηση της Χίου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

admin

Οικονομικά και κοινωνικά μέτρα για τη Χίο: Οι προτάσεις Καλτάκη για την ανασυγκρότηση μετά την καταστροφή

admin

Ξεκάθαρη θέση Μουτζούρη στον Πλεύρη για τη Βάστρια: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι»

admin

Σύσκεψη για την Βάστρια

admin