16.8 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

ΕΛ-ΤΑ: Αλλαγές στη διανομή της αλληλογραφίας στη Σάμο

Νέα δεδομένα για τα ΕΛΤΑ δημιουργεί η εφαρμογή των νέων στόχων που έχει θέσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) όσον αφορά την διανομή  της αλληλογραφίας .

Η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη της Σάμου θα εξυπηρετείται από (1) ένα Ταχυδρομικό Διανομέα από τους (4) τέσσερεις που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα την πόλη.

Η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη του Καρλοβασίου θα εξυπηρετείται από (1) ένα Ταχυδρομικό διανομέα από τους (3) τρεις που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα.

Ο Ταχυδρομικός διανομέας που εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα την πόλη του Πυθαγορείου θα εξυπηρετεί και το Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου Σάμου.

Οι παραπάνω αλλαγές, κατόπιν της απόφασης της Διοίκησης των ΕΛ-ΤΑ, τροποποιούν την Ταχυδρομική Διανομή με συχνότητα εξυπηρέτησης:

Στην πόλη της Σάμου ο Ταχυδρομικός Διανομέας θα διέρχεται από τις περιοχές ευθύνης του (1) μία φορά κάθε τρεις έως πέντε ημέρες!!!

Ομοίως και στην πόλη του Καρλοβασίου!!!

Στην πόλη του Πυθαγορείου η αλληλογραφία θα διανέμεται (2) δύο φορές την εβδομάδα και

Στο Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου η αλληλογραφία θα διανέμεται (1) μία φορά την εβδομάδα.!!!!

«Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην επίδοση της αλληλογραφίας που πιθανά θα την καθιστούν και εκπρόθεσμη.

Οι Ταχυδρομικοί Διανομείς στους οποίους ανατέθηκε το έργο σύμφωνα με το Νέο Μοντέλο Διανομής το οποίο επέβαλλε η Διοίκηση, δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, εντός του ωραρίου να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση του όγκου εργασίας και των πελατών μας.

Επίσης με την παρούσα Ανακοίνωση δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που παραμείνει όγκος ανεπίδοτης αλληλογραφίας, λόγω του νέου σχεδιασμού της Διοίκησης, δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση του πελατειακού μας κοινού καθώς επίσης και στην στήριξη των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Σάμου» σημειώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛ-ΤΑ Νομού Σάμου .

Related posts

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin