14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνίαση κλοπών σε Βαθύ και Καρλόβασι

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου Σάμου, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε όχημα, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, στο Καρλόβασι.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 27χρονος, διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου.

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν στο Βαθύ της Σάμου.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προ εικοσαημέρου περίπου, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οικία 46χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας εισόδους κατά περίπτωση και αφαίρεσαν δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και τριάντα (30) φιάλες αλκοολούχων ποτών, αξίας -2.550- ευρώ.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 25χρονος και ο 35χρονος διέρρηξαν από κοινού, προ δεκαημέρου περίπου, το ίδιο κατάστημα και αφαίρεσαν δεκαπέντε (15) φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας -300- ευρώ.
Οι παραπάνω αλλοδαποί συνελήφθησαν προχθές (17-12-2018), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, για διάπραξη έτερης κλοπής.
Διενεργείται προανάκριση.

Related posts

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin

Εξιχνιάστηκε απάτη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου

admin

Τρεις συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

admin