21.9 C
Σάμος
25/04/2024
Περιφερειακά

Επίθεση Μουτζούρη στην Κυβέρνηση – Η Ελλάδα Χάνεται! Το κράτος στο Β.Α καταλύεται!

Το Κράτος στο Β.Αιγαίο έχει καταλυθεί! Χάνεται η Ελλάδα! Ας έρθουν οι Υπουργοί απο τα γραφεία τους εδώ να δουν τι συμβαίνει.

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στις 02.01.2020 Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκαν όλα όσα είπε ο ίδιος στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου την προηγούμενη ημέρα για το ζήτημα του Μεταναστευτικού.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε με έντονο ύφος πως μέχρι σήμερα η κατάσταση ολοένα χειροτερεύει στα νησιά, κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί από την Κυβέρνηση και πως το κράτος στο Βόρειο Αιγαίο έχει καταλυθεί. Ο ίδιος σε έντονο ύφος κάλεσε τους Υπουργούς να αφήσουν επιτέλους τα γραφεία τους και να έρθουν να επισκεφτούν τα νησιά να δούν την τραγικότητα της κατάστασης.
Αναλυτικά ο κ. Μουτζούρης ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή έχει καταλυθεί το κράτος στο Βόρειο Αιγαίο, δεν υπάρχει πολιτεία! Μάλλον η Κυβέρνηση ή έχει αποφασίσει να μας εκχωρήσει σε μια άλλη χώρα κάτι που δεν το δεχόμαστε καθώς εδώ θα υπάρχει πάντα Ελληνική σημαία ή ίσως έχει αποφασιστεί να γίνει το Βόρειο Αιγαίο μια Περιφέρεια προσφύγων. Αυτό πρέπει να ξυπνήσει τις συνειδήσεις των υπόλοιπων Ελλήνων, δεν πρέπει να επιτρέψουν το Βόρειο Αιγαίο του πολιτισμού, των βραβείων Nobel, της ναοδομίας και των νεομαρτύρων να γίνει «γκέτο». Η διαφημιζόμενη αποσυμφόρηση μάλλον σημαίνει συμφόρηση για το Βόρειο Αιγαίο. Ουδείς Υπουργός έρχεται στο Βόρειο Αιγαίο.., έπρεπε όλοι να έρχονται εδώ και να εκφωνούν σχέδια ανάπτυξης των νησιών.., ουδείς έρχεται όμως! Έχει εγκαταλειφθεί η κατάσταση, τα σχέδια που εξαγγέλει η Κυβέρνηση συνεχώς αλλάζουν, οι υπεύθυνοι για το μεταναστευτικό και αυτοί αλλάζουν κάθε δύο εβδομάδες. Οι Υπουργοί σήμερα να φύγουν από τα “ωραία” γραφεία τους και να έρθουν να δουν τι συμβαίνει! Εδώ χάνεται η Ελλάδα! Καταλύεται το Κράτος!».

Related posts

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στις 30/04/2024

admin

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας από τη Γερμανία για το μεταναστευτικό ζήτημα

admin

H Π.Β. Αιγαίου για Παγκόσμια Ημέρα της Γης

admin

250 προσκεκλημένοι στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου για την προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου

admin

Visa για Τούρκους: Η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα της Περιφέρειας, δηλώνει ο Μητσοτάκης

admin

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin