21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Επίσκεψη στελεχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Το επόμενο διάστημα, από 23 Μαΐου έως και 6 Ιουνίου κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προκειμένου να έρθουμε σε επαφή με τους νέους συναδέλφους μας.

Ως δευτεροβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας της Ελληνικής Αστυνομίας, που εκπροσωπεί το συγκεκριμένο κλάδο εργαζομένων, έχουμε θεσμικό δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα στον κάθε συνάδελφό μας, πόσο δε μάλλον όταν αυτός είναι νέος και τα ζητήματα που τον απασχολούν πολλά.

Η επίσκεψη των μελών της ομοσπονδίας αποσκοπεί να εισφέρει, μέσα από μια εποικοδομητική επικοινωνία/συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους νέους συναδέλφους μας, λύσεις σε πολλές απορίες τους και να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τόσο υπηρεσιακά όσο και επαγγελματικά.

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. έχει την ηθική υποχρέωση να αφουγκραστεί τα προβλήματα των νέων συναδέλφων και να αναζητήσει λύσεις μέσω της φυσικής και πολιτικής Ηγεσίας του Σώματος.

Οι συνοριακοί φύλακες στα νησιά του Αιγαίου, αποτέλεσαν μια αναγκαιότητα για την διαφύλαξη του αισθήματος ασφάλειας των τοπικών κοινωνιών και την διαχείριση του. μεταναστευτικού στα σύνορά μας. Ένας θεσμός επεκτείνεται από την ηπειρωτική χώρα στα νησιά και ως Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. έχουμε την ηθική υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα τους στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

 

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin