21.7 C
Σάμος
24/04/2024
Σαμιακά

Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου στη Στοκχόλμη

Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου στη Στοκχόλμη και συνάντηση με τους Tour Operators των εταιρειών TUI , Apollo και Air Tours.

O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου κ. Εμμανουήλ Βαλής και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Χατζηδημητρίου επισκέφτηκαν την Στοκχόλμη λόγω προγραμματισμένης συνάντησης με τους Tour Operators των εταιρειών TUI, Apollo και Air Tours.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν υπήρξε το κομμάτι των κρατήσεων όπου και αποφασίστηκε να υπάρξει αμοιβαία προσπάθεια για να φτάσουν πάλι στα επίπεδα του προηγούμενου έτους.

Επιπρόσθετα ζητήθηκε να υπάρξουν περισσότερες πτήσεις από τις Σκανδιναβικές χώρες με προορισμό το νησί της Σάμου και επιμήκυνση της τουριστική περιόδου για το έτος 2021.

Η εταιρεία Air Tours εκπροσωπούμενη από τον ιδιοκτήτη της κ. Γιάκε έλαβε την απόφαση να προσθέσει μια επιπλέον αεροπορική πτήση την εβδομάδα για το έτος 2021. Ακολούθως οι εταιρείες Apollo και ΤUI δεσμεύτηκαν πως θα εξετάσουν το παραπάνω αίτημα και θα έχουν οριστική απάντηση στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB Berlin 2020).

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Τονίστηκε από όλους τους Tour Operators  πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον από την πλευρά του Δήμου και των Ξενοδοχείων  ώστε ο προορισμός να καταστεί πιο «πράσινος» και αυτό να έχει θετικά αποτελέσματα στις κρατήσεις και κατ΄επέκταση στον Τουρισμό.

Related posts

Ωράριο ανεφοδιασμού στη Σάμο: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τα καταστήματα

admin

Καρλόβασι: Υπεγράφη συμπληρωματική σύμβαση για τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου

admin

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα ΠΟΕΥΠΣ και Προέδρου Ένωσης Πυροσβεστών Β. Αιγαίου στη Σάμο

admin

Ταλαιπωρία για 34 μαθητές του ΕΠΑΛ Σάμου και Ικάριας στη Σύρο λόγω απαγορευτικού απόπλου

admin

Αποκαλύπτοντας τα Μυστικά της Σαμιώτικης Οινοποιίας: Ο Αρχηγός ΓΕΣ στο Μουσείο Οίνου

admin

Κοινή Δράση ΕΚΕΑ-Γ.Ν. Σάμου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στην Εθελοντική Αιμοδοσία

admin

Dodekanisos Seaways: Τα κορυφαία κλικ του 14ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας!

admin

“Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καλωσορίσουμε ξανά στο Pappa Beach-Ireon Samos”

admin

Nigel McGilchrist: Ο άνθρωπος που φέρνει τον Πυθαγόρα και τη Σάμο στο προσκήνιο με το νέο του βιβλίο

admin