19/04/2024
Πολιτικά

Επίσκεψη του Βουλευτή Σάμου και του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας στους Φούρνους Κορσεών

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, επισκέφθηκαν τους Φούρνους Κορσεών την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου . Εκεί τους περίμεναν εκπρόσωποι του Δήμου Φούρνων, στελέχη της τοπικής κοινωνίας  και οι συντελεστές του 2ου Πολιτιστικού Πλού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Βουλευτής συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους του νησιού. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων, αλλά και με τους εκπαιδευτικούς, ώστε να συζητήσουν κι από κοντά το επίκαιρο θέμα της διατήρησης κι ενίσχυσης του χαρακτήρα του σχολείου τους. Ο διάλογος ήταν πλούσιος κι εποικοδομητικός. Ο Βουλευτής, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες απευθυνόμενος για το ζήτημα αυτό στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη. Τέλος συναντήθηκε και συνομίλησε  με παραγωγικά στελέχη και εμπόρους του νησιού.

Η γόνιμη επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση των εκδηλώσεων του 2ου Πολιτιστικού Πλού, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο οποίος εφέτος περιλαμβάνει την ιστορική θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου», με την Άννα Βαγενά, παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους και μουσική εκδήλωση από την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Βουλευτής συνεχάρη τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα αλλά και τον αντιδήμαρχο Φούρνων κ. Αντώνη Βούλγαρη  για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση, η οποία παρουσιάζεται  σε όλα τα νησιά του Νομού Σάμου κι όχι μόνο.

 

 

 

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin