14.9 C
Σάμος
26/04/2024
Πολιτικά

Επιστολή Αλέξανδρου Λυμπέρη : «Ο δικός μας ρόλος είναι περιττός»

Επιστολή διέρρευσε στη δημοσιότητα,του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, προς τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Ακολουθεί η επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου.

Σύντροφε γραμματέα, Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα και την στήριξη του από το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τούτο διότι περιμέναμε να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που είχαν ανακοινωθεί (Παρασκευή 2/11/2018 στη Μυτιλήνη) και στις οποίες είχαμε κληθεί να συμμετέχουμε για να εκφέρουμε γνώμη και άποψη.

Η υποψηφιότητα φέρεται να είναι προσωπική επιλογή της προέδρου του κινήματος άρα ο δικός μας ρόλος είναι περιττός… Σε εμάς ποιον ρόλο επιφυλάσσεται;;

Αυτόν της «συστράτευσης και στήριξης» για το κομματικό συμφέρον;; Θα έπρεπε να ξέρετε ότι ο παραγκωνισμός και η επιβολή όχι μόνο την ενότητα και την κομματική συνείδηση προάγουν, αλλά αποθαρρύνουν και επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα φανούν στη προκειμένη περίπτωση άμεσα”.

Η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλεξάνδρου Λυμπέρη θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα.

Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τη δημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.

Related posts

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin