13.9 C
Σάμος
16/04/2024
Πολιτικά

Επιστολή Αλέξανδρου Λυμπέρη : «Ο δικός μας ρόλος είναι περιττός»

Επιστολή διέρρευσε στη δημοσιότητα,του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, προς τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Ακολουθεί η επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου.

Σύντροφε γραμματέα, Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Χριστόφα και την στήριξη του από το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τούτο διότι περιμέναμε να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που είχαν ανακοινωθεί (Παρασκευή 2/11/2018 στη Μυτιλήνη) και στις οποίες είχαμε κληθεί να συμμετέχουμε για να εκφέρουμε γνώμη και άποψη.

Η υποψηφιότητα φέρεται να είναι προσωπική επιλογή της προέδρου του κινήματος άρα ο δικός μας ρόλος είναι περιττός… Σε εμάς ποιον ρόλο επιφυλάσσεται;;

Αυτόν της «συστράτευσης και στήριξης» για το κομματικό συμφέρον;; Θα έπρεπε να ξέρετε ότι ο παραγκωνισμός και η επιβολή όχι μόνο την ενότητα και την κομματική συνείδηση προάγουν, αλλά αποθαρρύνουν και επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα φανούν στη προκειμένη περίπτωση άμεσα”.

Η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλεξάνδρου Λυμπέρη θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα.

Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τη δημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.

Related posts

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin

Επίσκεψη του βουλευτή Χρ.Στεφανάδη στην Ικαρία

admin

Ερώτηση KKE για την άμεση αποκατάσταση των κτηριακών προβλημάτων της Πορφυριάδας

admin

Συνάντηση Β. Κικίλια- Κ. Μουτζούρη: Δημιουργία μονάδων δασοκομάντος στο Β. Αιγαίο

admin