14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Περιφερειακά

Επιστολή προέδρου Μαυρατζαίων προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου

Σας μεταφέρουμε την επιστολή που μας έστειλε ο Πρόεδρος  Τ.Κ. Μαυρατζαίων κ. Κυριαζής Δημήτρης που περιγράφει τη συμβολή της  Π.Ε. Σάμου στην αντιπυρική προστασία του νησιού μας .

«Επιτέλους έγινε πράξη στις αρχές του μήνα το πολυπόθητο έργο  της διάνοιξης αγροτικού δρόμου στο Ανατολικό άκρο των Μαυρατζαίων  στις παρυφές  του λόφου (Σύραχος)  που περιβάλλει από εκείνη την πλευρά το χωριό. Το έργο είναι καίριας  σημασίας  για την αντιπυρική  προστασία  του χωριού μας , εξυπηρετώντας βέβαια δευτερευόντως και άλλες λειτουργείες . Η πραγματοποίηση  του έργου το οποίο μας απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια  είχε βαλτώσει  στα αμείλικτα γρανάζια της γραφειοκρατίας .  Η πραγματοποίηση  του συγκεκριμένου έργου οφείλεται στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη  Πανουράκη, ο οποίος πρόθυμα  και με απόλυτη συνέπεια ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα μας και μας διέθεσε  τα απαιτούμενα χωματουργικά μηχανήματα . Γι’ αυτό ως πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας Μαυρατζαίων εκφράζω τη βαθιά μου εκτίμηση  και τις ευχαριστίες μου στο πρόσωπό του.

Επ’ ευκαιρίας έστω και με καθυστέρηση  τον ευχαριστώ δημόσια ιδιαιτέρως για την μέριμνα και φροντίδα που επέδειξε για την έγκυρη μεταφορά και εγκατάσταση και μάλιστα με την προσωπική του παρουσία, προκατασκευασμένων οικίσκων για την στέγαση σεισμόπληκτων  οικογενειών του χωριού μας , μετά τον  καταστροφικό σεισμό της 30/10/2020. Καταλήγω με την επισήμανση , (αν και είμαι βέβαιος ότι προσκρούω  στη μετριοφροσύνη του) ότι ο κ. Βασίλης Πανουράκης ανταποκρίνεται με ζήλο και ευσυνειδησία  στα καθήκοντά του  που απορρέουν  από τη θέση του και αποτελεί πρότυπο αιρετού αξιωματούχου.

Τον ευχαριστώ για ακόμη  μια φορά και του εύχομαι ακλόνητη υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσει να ασκεί επιτυχώς το έργο του.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.  ΜΑΥΡΑΤΖΑΙΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Related posts

Visa για Τούρκους: Η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα της Περιφέρειας, δηλώνει ο Μητσοτάκης

admin

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin

Συνάντηση με Αυτοκινητιστές Ταξί! Συζήτηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

admin

Σχόλιο για την απουσία της Σάμου από δράση της Περιφέρειας στο Λονδίνο

admin

Μια νέα δράση εξωστρέφειας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

admin