13.9 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

Ευχαριστήριο μήνυμα από το «Πυθαγόρειο» Γενικό Λύκειο Σάμου

Ευχαριστήριο Μήνυμα από το “Πυθαγόρειο” Γενικό Λύκειο Σάμου προς τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που έδωσαν Πανελλήνιες εξετάσεις την φετινή χρονιά:

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του “Πυθαγορείου” Γενικού Λυκείου Σάμου θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριές του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτά τα 95 παιδιά που φέτος έδωσαν έναν πραγματικά τιτάνιο αγώνα, απέναντι σε απίστευτα αντίξοες συνθήκες, παραδίδοντας σε όλους εμάς μαθήματα θάρρους, υπομονής και επιμονής, δύναμης ψυχής και χαρακτήρα.

Ίσως άλλοι συμμαθητές σας ανά την Ελλάδα να μην υπέφεραν τόσο όσο εσείς. Εσείς αντέξατε. Φτάσατε ως το τέλος διανύοντας έναν δρόμο μακρύ κι επίπονο από κάθε άποψη. Σίγουρα η επιτυχία σε μια σχολή είναι για όλους εσάς τους εξήντα εννέα που τα καταφέρατε μια νέα αρχή, ένα νέο σκαλοπάτι στη ζωή σας, αλλά το ίδιο σίγουρο είναι πώς όλοι μαζί , και οι ενενήντα πέντε που δώσατε τον αγώνα των εξετάσεων, κερδίσατε πολλά περισσότερα και μας διδάξατε άλλα τόσα. Άλλωστε το ταξίδι είναι αυτό που έχει πάντα την αξία του και όχι ο προορισμός. Και το ταξίδι για όλους μόλις έχει ξεκινήσει.

Το σχολείο σας θα μένει για πάντα δίπλα σας, γιατί αυτή η συμπόρευση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια δε σταματά εδώ. Εδώ απλώς βρισκόμαστε για να δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλες και όλους, όσοι και όσες, κατάφεραν να πετύχουν σε κάποια από τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά ταυτόχρονα να υπενθυμίσουμε σε όσες και όσους δεν τα κατάφεραν πως το να σκοντάψουμε δεν είναι κακό. Αντιθέτως είναι υπέροχο γιατί μας δίνει τη χαρά του να ξανασηκωθούμε. Και κάθε φορά που σηκωνόμαστε είναι από μόνο του κάτι πανέμορφο.

Σας ευχαριστούμε παιδιά!

 

Related posts

Πορεία Ειρήνης από την ΚΕΔΝ Σάμου στην πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin