15.9 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εστίασης Σάμου προς την πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Εστίασης Σάμου προς την πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου,κ Μαρία Πανουράκη, για την άριστη συνεργασίας τους.

Αναλυτικά :

Στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο κλάδος της εστίασης είναι πολύ σημαντικό να βαδίζουμε όλοι μαζί και να εξελισσόμαστε, ανεξάρτητων προβλημάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τα μέλη του του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου έναν προς έναν και την πρόεδρο κα Πανουρακη Μαρία για τη στήριξη τους τα τελευταία δυο χρόνια όχι μόνο για τις έξτρα παραχωρήσεις των χώρων του λιμένα και τις εκπτώσεις στα τέλη , αλλά και για την τελευταία έγκριση τους, όσο αφορά τα κινητά σκίαστρα- ομπρέλες ίδιου τύπου, που μας δόθηκε η άδεια να τοποθετήσουμε.

Ελπίζουμε η όμορφη συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια που έρχονται, γιατί αποδεδειγμένα όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας ανώτερη , καλύτερη πιο φιλόξενη και ομορφότερη , όπως της αξίζει άλλωστε και με το παραπάνω.

Εκ του ΔΣ

Ο πρόεδρος

Μπαντούνας Παναγιώτης

 

Σε συνέχεια ευχαριστιών ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Δημοτική Αρχή που με τις πιέσεις και αυτή και με τη στάση της άδειασε την πόλη από τους μετανάστες/πρόσφυγες και η σημερινή εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα των προηγούμενων ετών.

Με την εισήγηση και του Δήμου βέβαια , οι έξτρα παραχωρήσεις δεν έγιναν μόνο στα μαγαζιά της παραλιακής , αλλά και στα υπόλοιπα μαγαζιά εστίασης μέσα στην πόλη μας. .

Δόθηκε επίσης βάση στην καθαριότητα της παραλιακής, από τα συνεργεία του Δήμου με την συνεπικουρία του ΔΛΤ.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποδώσουν καρπούς και οι προσπάθειες και των δυο φορέων, για την ανάπλαση της παραλιακής μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Related posts

Συναγερμός στο Pappa Beach – Ολοκληρωτική καταστροφή οικήματος από πυρκαγιά

admin

Πορεία Ειρήνης από την ΚΕΔΝ Σάμου στην πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin