20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Ζητάνε από αστυνομικούς να πληρώσουν από την τσέπη τους τα έξοδα από την μεταγωγή

Σε συνέχεια του υπ’αριθμ. 800/7/12 από 24/04/2018 σχετικού εγγράφου μας, επανερχόμαστε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης, η οποία προκειμένου να καλύψει την δική της ανεπάρκεια και την παντελή έλλειψη οργάνωσης, κατέληξε στο να πληρώσουν τα «σπασμένα» είκοσι (20) αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο διαταχθείσες μεταγωγές αλλοδαπών κρατουμένων με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού, από την Σάμο στην Σαλαμίνα τον Σεπτέμβρη του 2014!

Καλούμε την ηγεσία μας, να μας απαντήσει επιτέλους στα επανειλημμένα έγγραφά μας, με τα οποία της ζητάμε να εντοπίσει τον υπεύθυνο αυτού του παραλογισμού και να πράξει τα δέοντα από την πλευρά της. Εμείς δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι ταξίδευαν πέραν των 20 ωρών και έχοντας υποστεί σωματική και ψυχολογική ταλαιπωρία, να πληρώσουν τα εισιτήρια της επιστροφής τους από τις εν λόγω μεταγωγές από την τσέπη τους!!!

Αυτές οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν και για τον λόγο αυτό θα απευθυνθούμε στην δικαιοσύνη για να βρούμε το δίκιο μας, μιας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια παλεύουμε αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με άλλον τρόπο.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

-Η- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Related posts

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin

Γραφεία Ταυτοτήτων: Επεκτείνεται από 19 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε 81 αστυνομικές υπηρεσίες

admin