14.9 C
Σάμος
19/04/2024
Δήμος

Ζητά παράταση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας των μεταναστών

Νέα παράταση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μεταναστών που διαμένουν στο ΚΥΤ ζητά ο δήμος Ανατολικής Σάμου, με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στους συναρμόδιους υπουργούς.

Αναλυτικά η επιστολη :

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο περιορισμός κυκλοφορίας του πληθυσμού που διαμένει στο ΚΥΤ, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, απέδωσε θετικά έως τώρα τόσο υγειονομικά όσο και σε ζητήματα ασφάλειας και σχετικής και παροδικής εξομάλυνσης της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της πρωτεύουσας του Νομού.

Λαμβανομένης υπ’ όψιν της έναρξης, της ήδη αρνητικά επιβαρυμένης, τουριστικής περιόδου θα παρακαλούσαμε να προβείτε σε παράταση της χρονικής διάρκειας των μέτρων, πέραν της 07/06/2020   (και της περαιτέρω μείωσης του ωραρίου κυκλοφορίας ) έως και το οριστικό κλείσιμο του ΚΥΤ της πόλεως Σάμου και της μαζικής αποσυμφόρησης του νησιού.

Η αιτουμένη παράταση, σε ακολουθία των προηγουμένων-οι οποίες έτυχαν θετικής απόκρισης από την Κυβέρνηση- είναι επιβεβλημένη στην περίπτωση της Σάμου προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, η κοινωνική ηρεμία και η προσπάθεια των ήδη πληττομένων από τη υγειονομική κρίση επιχειρήσεων του νησιού μας.

 

Related posts

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin