22.9 C
Σάμος
18/04/2024
Δήμος

Ζητούν την παραίτηση του Αντώνη Σίμου

Με αφορμή την ανεξέλεγκτη πορεία που έχει πάρει ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σάμου κ. Αντώνης Σίμος, (με την εκπροσώπηση των 1468 πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 18ης Απριλίου του 2014) έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Παραπέμπουμε τους πολίτες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού, (http://akisamou.blogspot.com/2016/11/blog-post_11.html) στο Ιδεολογικό και Οργανωτικό Πλαίσιο της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου και στην Παράγραφο 4 & 5 όπου συγκεκριμένα αναφέρει:

  1. Η ΑΚΙΣ δεν έχει καμία κομματική και οικονομική εξάρτηση. Σέβεται τα κόμματα ως φορείς παραγωγής ιδεών και πολιτικής, αλλά διαφωνεί με τη λειτουργία αυτών ως μηχανισμών εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και εύνοιας ημετέρων. Την ΑΚΙΣ στηρίζουν οι Σαμιώτες πολίτες, έξω από προσωπικά, οικονομικά και κομματικά συμφέροντα.
  2. Τα μέλη της ΑΚΙΣ είναι ελεύθερα να έχουν την πολιτική τους ιδεολογία και τις τυχόν κομματικές τους προτιμήσεις. Δεν συνάδει όμως με τις αρχές του συνδυασμού τα μέλη της να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κομμάτων και οργανώσεων που προβαίνουν σε ενέργειες αντεθνικού χαρακτήρα. Επίσης, δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν την οποιαδήποτε πολιτική τους ιδεολογία εντός της ΑΚΙΣ.

Εμείς ως εκλεγμένοι επιλαχόντες δημοτικοί σύμβουλοι της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου παραμένουμε πιστοί στη Διακήρυξη Αρχών της Α.ΚΙ.Π.Σ. της διόδου έκφρασης των πολιτών που ζητούν να πάρουν την τύχη της όμορφης Σάμου στα χέρια τους και να απομακρύνουν μία για πάντα όλους τους επίδοξους σφετεριστές της εξουσίας, που τους υποστηρίζει το γνωστό κομματικό και οικονομικό κατεστημένο.

Ο κ. Σίμος στις υπηρεσίες που προσέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, λειτούργησε ως μονοπρόσωπος οργανισμός την Α.ΚΙ.Π.Σάμου, αφού δυστυχώς ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά 9αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια) δεν ζήτησε την άποψη και την εντολή των συνυποψηφίων του.

Εκμεταλλευόμενος  την ανοχή μας, λίγο πριν την εκπνοή της δημοτικής του θητείας, αλλά  και λίγο πριν την  διενέργεια Εθνικών εκλογών χρησιμοποιεί την Κίνησή μας ως κομματικό σκαλοπάτι των φιλοδοξιών του.

Επειδή λοιπόν ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Αντώνης Σίμος όλοι γνωρίζουν ότι συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, αποκτώντας κομματική ταυτότητα εγγραφόμενος ως μέλος του κόμματος και ταυτόχρονα η αντιπολιτευτική του τακτική στα δημοτικά συμβούλια (αλλά και αλλού) έγινε εφάμιλλη των κομματικών του πεποιθήσεων, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ να παραδώσει την έδρα του συνδυασμού Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου.

Επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου

Βέττας Ιωάννης (2ος επιλαχών)

Ζαχαράκης Κυριάκος (3ος επιλαχών)

Γαρυφάλλου Γιώργος (5ος επιλαχών)

 

Related posts

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin

Ανοιχτή επιστολή για την εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin