12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Δήμος

Η”Ανατροπή”στη δημοτική κοινότητα των Μυτιληνιών

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την δημοτική κοινότητα των Μυτιληνιών. Οι Μυτιληνιοί είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά κοινότητα του νησιού, μετά το Βαθύ, το Άνω Βαθύ και το Καρλόβασι.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ξεκίνησε την ομιλία του αναφορικά στον νέο εκλογικό νόμο, όπου οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου βαθμού τον προσεχή Μάιο.

Στη συνέχεια, αναλύθηκαν διεξοδικά οι βασικοί άξονες τους οποίους η “Ανατροπή” θέτει προκειμένου να επιτευχθεί η ορθή διοίκηση και λειτουργία του δήμου. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους, αλλά και διάφορες τοποθετήσεις σχετικά με τους άξονες αυτούς, καθώς και θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκτός από τα ζητήματα της καθημερινότητας που πρέπει να επιλύονται σε κάθε κοινότητα, όπως  η καθαριότητα, το νερό ύδρευσης, η αγροτική οδοποιία, ο δημοτικός φωτισμός, ειδικά στις μεγάλες κοινότητες, όπως είναι και οι Μυτιληνιοί, ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε και σε θέματα ποιότητας ζωής: η ύπαρξη χώρων στάθμευσης, οι πεζοδρομήσεις, η ύπαρξη πεζοδρομίων, η αναβάθμιση των πλατειών, η ύπαρξη παιδικών χαρών, αθλητικών υποδομών και χώρων δραστηριοτήτων νέων, αλλά και ηλικιωμένων.

 

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin