16.1 C
Σάμος
19/03/2024
Δήμος

Η”Ανατροπή”στη δημοτική κοινότητα των Μυτιληνιών

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την δημοτική κοινότητα των Μυτιληνιών. Οι Μυτιληνιοί είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά κοινότητα του νησιού, μετά το Βαθύ, το Άνω Βαθύ και το Καρλόβασι.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ξεκίνησε την ομιλία του αναφορικά στον νέο εκλογικό νόμο, όπου οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου βαθμού τον προσεχή Μάιο.

Στη συνέχεια, αναλύθηκαν διεξοδικά οι βασικοί άξονες τους οποίους η “Ανατροπή” θέτει προκειμένου να επιτευχθεί η ορθή διοίκηση και λειτουργία του δήμου. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους, αλλά και διάφορες τοποθετήσεις σχετικά με τους άξονες αυτούς, καθώς και θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκτός από τα ζητήματα της καθημερινότητας που πρέπει να επιλύονται σε κάθε κοινότητα, όπως  η καθαριότητα, το νερό ύδρευσης, η αγροτική οδοποιία, ο δημοτικός φωτισμός, ειδικά στις μεγάλες κοινότητες, όπως είναι και οι Μυτιληνιοί, ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε και σε θέματα ποιότητας ζωής: η ύπαρξη χώρων στάθμευσης, οι πεζοδρομήσεις, η ύπαρξη πεζοδρομίων, η αναβάθμιση των πλατειών, η ύπαρξη παιδικών χαρών, αθλητικών υποδομών και χώρων δραστηριοτήτων νέων, αλλά και ηλικιωμένων.

 

Related posts

Καρλόβασι: Η σατιρική αναπαράσταση του Σαμιώτικου γάμου

admin

Η ΛΑΣ Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του Δ.Σ

admin

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ανατ. Σάμου (πρόγραμμα τριημέρου)

admin

“Κόβει” το νερό ο Δήμος Δυτικής Σάμου σε καταναλωτές με ανεξόφλητους λογαριασμούς

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατ. Σάμου: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πέτρου Γρύλλου

admin

Υπογραφή ιδρυτικής διακήρυξης «Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

admin

Συνάντηση δημάρχου με τον Γ.Γ. Νησιωτικής πολιτικής

admin

Ορκωμοσία νέας Κοινοτικής Συμβούλου

admin

Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2024 του Δήμου Ανατ. Σάμου

admin