19.9 C
Σάμος
16/04/2024
Δήμος

Η “Δράση Ενότητα Προοπτική”στο Καρλόβασι

Στα πλαίσια των επισκέψεων σε δημοτικές ενότητες του νησιού, η δημοτική παράταξη “Δράση Ενότητα Προοπτική”,συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης(1-2)στο δημαρχιακό μέγαρο Καρλοβάσου με τους κοινοτικούς συμβούλους της περιοχής.

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων,ήταν το δίκτυο ύδρευσης και η ποιότητα του νερού της ενότητας ,θέματα χωροταξικού περιεχόμενου, όπως η πλατεία του Καρλοβάσου, ενώ παράλληλα τέθηκε και το ζήτημα της προστασίας της παραλιακής ζώνης αλλά και η ανάγκη εύρεσης χώρου για την εναπόθεση αδρανών υλικών.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα σχετικα με τα προβλήματα στο λιμάνι Καρλοβάσου, όπως του αλιευτικού καταφυγίου.

Όλοι συμφώνησαν, ότι θα πρέπει επιταχυνθούν οι ενέργειες ώστε να λειτουργήσει άμεσα το Duty free, λόγω και των Τούρκων επισκεπτών στο Καρλόβασι τους θερινούς μήνες.

Στη συνάντηση πήραν μέρος,ο επικεφαλής της “Δράσης Ενότητας Προοπτικής” κ. Δημήτρης Μηλίγκος ,συνοδευόμενος από τον κ. Νίκο Τριαντάφυλλου, τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σάμου κ. Δημήτρη Βολακάκη, και τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Λεμονή και Μανώλη Ματθαίου. Επίσης παρευρέθηκαν,ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων κ. Μανώλης Μαθιός και οι τοπικοί κοινοτικοί σύμβουλοι κ. Μανώλης Νικολού και ο κ. Γιάννης Αγγελίδης.

Related posts

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin

Ανοιχτή επιστολή για την εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών σε συνεργασία με το Δήμο Greifswald της Γερμανίας

admin