19/04/2024
Σαμιακά

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου για το άνοιγμα της αγοράς του Ισραήλ

Με το παρόν Δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σαμου θέλει να ενημερώσει όλους τους φορείς του τουρισμού πως στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές που ευελπιστούμε πως θα τονώσουν την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού.

Η πιο πρόσφατη προσπάθεια μας αφορά την συνάντηση σε προσωπικό ραντεβού με τον Αρχιραβίνο της ΙΚΘ κύριο Ααρών Ισραήλ ο οποίος επισκέφθηκε το νησί της Σάμου προκειμένου να πιστοποιηθούν τα κρασιά της ΕΟΣΣ με την ένδειξη kosher. Ο Αρχιραβίνος ο οποίος διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο επαφών με την τουριστική αγορά του Ισραήλ συνομίλησε εκτενώς με τον Αντιπρόεδρο της Ενώσεως μας κύριο Χατζηδημητρίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την ιστορία και τα σημαντικά μνημεία της Σάμου αλλά και πιο συγκεκριμένα για την δυναμική και την διάθεση των επαγγελματιών ξενοδόχων να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες από το Ισραήλ σεβόμενοι πλήρως τις θρησκευτικές τους ιδιαιτερότητες και φροντίζοντας πάντοτε τις διατροφικές τους συνήθειες. Στα πλαίσια της συνάντησης διερευνήθηκαν όλοι οι τρόποι υποδοχής τουριστών από το Ισραήλ στο νησί μας, με προοπτική μάλιστα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του νησιού μας με την χώρα της Μέσης Ανατολής.

Παράλληλα με τις δικές μας επαφές είχαν προηγηθεί και συναντήσεις με την Περιφέρεια και τους Δήμους και παρούσης της ευκαιρίας θα θέλαμε να τονίσουμε την άψογη συνεργασία που έχουμε και για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα με όλους τους επίσημους φορείς του νησιού μας. Βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές και συνεργαζόμαστε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κύριο Στάντζο, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κα Κάιλα, καθώς και με την Περιφέρεια μέσω της Προϊσταμένης του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Σάμου, κυρίας Γραμματική Δρίνη, και τον σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης Δημοσιότητας & Δημοσίων Σχέσεων, κύριο Άρη Βασιλικό, προωθώντας τις προτάσεις μας για το ασφαλές άνοιγμα και την προσέλκυση και φιλοξενία των επισκεπτών από το Ισραήλ. Συνεχείς είναι και οι επαφές μας με τον κύριο Κασμιρλή αλλά και όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Related posts

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin