14.9 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Η Αδελφότητα Σαμίων Αθήνας για την πανδημία του Κορωνοϊού

Αγαπητοί Σαμιώτες της διασποράς, φίλοι και μέλη της Αδελφότητας Σαμίων, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη Χώρα μας αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, εξαιτίας της πανδημίας και της ταχύτατης και εξάπλωσης του νέου ιού με την ονομασία COVID-19, ερχόμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα και σε νέες υποχρεώσεις ως προς το άτομό μας, την οικογένειά μας αλλά και ως προς το κοινωνικό σύνολο.

Οι επιδημίες και η ιστορία, μας δίδαξαν ότι σωστές συνθήκες υγιεινής, η κοινωνική συνοχή, η κοινωνική πειθαρχεία, η αρωγή και η στήριξη στους αδύναμους και ευάλωτους, είναι ο τρόπος για να τις αντιμετωπίσουμε.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η συμπεριφορά όλων μας, συνάδει με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας όπως αυτές εκδίδονται για παραμονή στα σπίτια μας και περιορισμό της εξόδου από αυτά.

Η σκέψη όλων μας είναι στις Σαμιώτισες και στους Σαμιώτες που μένουν στο Νησί μας. Ευχόμαστε αυτή η δύσκολη περίοδος να περάσει αλώβητη για τους γονείς, τους συγγενείς, τους συμμαθητές, τους φίλους, τους κατοίκους του, που είναι από άλλες περιοχές και μένουν εκεί.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο χρειάζεται ψυχραιμία, χρειάζεται υπομονή. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μένουμε σπίτι μας και ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας όταν ερχόμαστε σε επαφή με συμπολίτες μας.

Η περίοδος θα είναι παρατεταμένη και εμείς χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση με στόχο να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία με τις λιγότερες απώλειες.

Για τη Αδελφότητα Σαμίων εν Αθήναις

Ο πρόεδρος και το ΔΣ

Related posts

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin

Η Ακουλουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Παναγία Καστρινή

admin