16.1 C
Σάμος
29/03/2024
Δήμος

Η “Ανατροπή” βρέθηκε παντού

H δημοτική παράταξη “Ανατροπή”, ολοκληρώνοντας πρόσφατα τις προγραμματισμένες επισκέψεις της σε όλη την Σάμο, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν, προκειμένου να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωρίσουν τις προτάσεις της.

Κλείνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις επισκέψεις αυτές σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, η “Ανατροπή” τεκμηρίωσε για άλλη μια φορά τις απόψεις της, τις δεσμεύσεις της , καθώς και τη σημασία της ουσιαστικής επαφής με τους πολίτες και της ενεργητικής συμμετοχής αυτών.

Η “Ανατροπή” βρέθηκε παντού… Επισκέφτηκε τον Απρίλιο τους Σταυρινήδες, τη Χώρα, τους Αγίους Θεοδώρους. Τον Μάιο την Άμπελο, το Άνω Βαθύ, τους Κοσμαδαίους, την Υδρούσσα. Τον Ιούνιο τα Κουμαίικα, το Παλαιόκαστρο, τους Μαυρατζαίους, τη Λέκα, τα Κοντακαίικα. Τον Ιούλιο το Μεσόγειο, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, το Πάνδροσο, τους Μύλους. Τον Αύγουστο το Νεοχώρι, τους Σπαθαραίους, τα Σκουραίικα, τον Πύργο. Τον Σεπτέμβριο την Καστανιά, τους Δρακαίους, τον Πλάτανο, τον Παγώνδα. Τον Οκτώβριο τον Άγιο Κωνσταντίνο, τους Κουμαραδαίους, τους Βουρλιώτες, τον Μαραθόκαμπο. Τον Νοέμβριο το Κοκκάρι, το Πυθαγόρειο, τους Μανολάτες, τους Μυτιληνιούς και τον μεγαλύτερο οικισμό της Σάμου, το Ηραίον.

Το σύνθημα της παράταξης για τις φετινές της επισκέψεις: «Έλα κι εσύ! Το μέλλον μας ανήκει και το δημιουργούμε μαζί…» δίνει αξία σε όλους τους ανθρώπους, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η “Ανατροπή”, έτοιμη για την αλλαγή που έρχεται, συνεχίζει την πορεία της, για να υπάρχει μέλλον σε αυτό το νησί.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin