13.9 C
Σάμος
20/04/2024
Δήμος

Η “Ανατροπή” βρέθηκε παντού

H δημοτική παράταξη “Ανατροπή”, ολοκληρώνοντας πρόσφατα τις προγραμματισμένες επισκέψεις της σε όλη την Σάμο, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν, προκειμένου να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωρίσουν τις προτάσεις της.

Κλείνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις επισκέψεις αυτές σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, η “Ανατροπή” τεκμηρίωσε για άλλη μια φορά τις απόψεις της, τις δεσμεύσεις της , καθώς και τη σημασία της ουσιαστικής επαφής με τους πολίτες και της ενεργητικής συμμετοχής αυτών.

Η “Ανατροπή” βρέθηκε παντού… Επισκέφτηκε τον Απρίλιο τους Σταυρινήδες, τη Χώρα, τους Αγίους Θεοδώρους. Τον Μάιο την Άμπελο, το Άνω Βαθύ, τους Κοσμαδαίους, την Υδρούσσα. Τον Ιούνιο τα Κουμαίικα, το Παλαιόκαστρο, τους Μαυρατζαίους, τη Λέκα, τα Κοντακαίικα. Τον Ιούλιο το Μεσόγειο, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, το Πάνδροσο, τους Μύλους. Τον Αύγουστο το Νεοχώρι, τους Σπαθαραίους, τα Σκουραίικα, τον Πύργο. Τον Σεπτέμβριο την Καστανιά, τους Δρακαίους, τον Πλάτανο, τον Παγώνδα. Τον Οκτώβριο τον Άγιο Κωνσταντίνο, τους Κουμαραδαίους, τους Βουρλιώτες, τον Μαραθόκαμπο. Τον Νοέμβριο το Κοκκάρι, το Πυθαγόρειο, τους Μανολάτες, τους Μυτιληνιούς και τον μεγαλύτερο οικισμό της Σάμου, το Ηραίον.

Το σύνθημα της παράταξης για τις φετινές της επισκέψεις: «Έλα κι εσύ! Το μέλλον μας ανήκει και το δημιουργούμε μαζί…» δίνει αξία σε όλους τους ανθρώπους, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η “Ανατροπή”, έτοιμη για την αλλαγή που έρχεται, συνεχίζει την πορεία της, για να υπάρχει μέλλον σε αυτό το νησί.

Related posts

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο: Άμεση Κινητοποίηση του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ειδική εκπαίδευση για τις Ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών

admin

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Επανεκκίνηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin