16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Δήμος

Η “Ανατροπή” για το δημοτικό συμβούλιο

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (20 Ιανουαρίου 2020), οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς, κατά την διαδικασία των ερωτήσεων-τοποθετήσεων, αναφέρθηκαν στα εξής:

  1. Η “Ανατροπή” συμμετέχει στην πανσαμιακή διαμαρτυρία της Τετάρτης. Ως παράταξη όμως, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου στη Σάμο, κ. Μηταράκη, δεν διαπιστώσαμε καμία αλλαγή στάσης. Γι’ αυτό πρέπει ήδη να σχεδιάζεται η επόμενη κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά και να τεθούν σαφείς στόχοι και χρονοδιαγράμματα.
  2. Σχετικά με το γήπεδο Χώρας, από 25 Σεπτεμβρίου 2019 φέραμε το θέμα της μη λειτουργίας των προβολέων. Η δέσμευση του αρμόδιου Αντιδημάρχου ήταν ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα έχει τελειώσει το έργο της επαύξησης ισχύος, αλλά ακόμα δεν έχει λυθεί το εν λόγω πρόβλημα. Δυστυχώς, κάπως έτσι χάνονται οι προπονητικές σεζόν και τελικά πολλά χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τα γήπεδά μας διαιωνίζονται.
  3. Σχετικά με το νερό ύδρευσης του Δήμου, έγινε αναφορά στο αν όλες οι δεξαμενές έχουν καθαριστεί, πόσα χρήματα δόθηκαν στον εργολάβο για την συγκεκριμένη εργασία, αν έχουν γίνει οι προβλεπόμενες αναλύσεις σε όλες τις κοινότητες, γιατί αυτές οι αναλύσεις δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου και δεν στέλνονται σε αυτές προς γνώση. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος απάντησε σχετικά και ότι όλες οι αναλύσεις αναρτώνται στο διαδίκτυο και θα μπορούσαν να στέλνονται και σε κάθε κοινότητα. Ως “Ανατροπή”, δυστυχώς ακόμα ψάχνουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου αυτές τις αναλύσεις, αλλά δεν τις βρίσκουμε!!!
  4. Έγινε, τέλος, ερώτηση για το αν έχει παραδοθεί το έργο της πλατείας της Χώρας. Η απάντηση ήταν ότι έχει παραδοθεί και είναι έτοιμη για χρήση. Βέβαια, ακόμα φαίνεται ημιτελές το έργο, αλλά η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι η υλοποίηση του έργου έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με την μελέτη.

Related posts

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin