19.9 C
Σάμος
16/04/2024
Πολιτικά

Η Ειρήνη Γαγλία για τις βουλευτικές εκλογές 2019

Ευχαριστώ θερμά τους Καριώτες, Σαμιώτες και Φουρνιώτες που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δίνοντάς μου 2.066 σταυρούς. Ευχαριστώ τους συντρόφους, τους φίλους και όλους όσους συμπαρατάχθηκαν στον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Έχοντας όλα τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης απέναντί μας, μπήκαμε σε αυτή την εκλογική μάχη  με πίστη και επιμονή για να προασπιστούμε το σημαντικό έργο και την πλούσια πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης. Με τη βεβαιότητα ότι οι μάχες πρέπει να δίνονται, ακόμα και όταν όλοι οι άνεμοι φυσούν κόντρα, δώσαμε τη μάχη στα νησιά μας και καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σάμου κατά 7,65 ποσοστιαίες μονάδες από τις Ευρωεκλογές και στην Ικαρία, ειδικά, κατά 10,22 ποσοστιαίες μονάδες.

Το 31,53 %  που έδωσε ο Ελληνικός λαός στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τον αναδεικνύει ως τον μεγάλο προοδευτικό πόλο και τον κατοχυρώνει πλέον ως την ηγέτιδα δύναμη του δημοκρατικού και αριστερού χώρου της ελληνικής κοινωνίας. Από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης, με συναίσθηση ευθύνης, θα σταθούμε ως ανάχωμα απέναντι στη συντήρηση και τον σκοταδισμό και θα προασπιστούμε τις κοινωνικές κατακτήσεις μας ενάντια στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.

Από αυτό το αποτέλεσμα αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας.-

Related posts

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin

Επίσκεψη του βουλευτή Χρ.Στεφανάδη στην Ικαρία

admin

Ερώτηση KKE για την άμεση αποκατάσταση των κτηριακών προβλημάτων της Πορφυριάδας

admin

Συνάντηση Β. Κικίλια- Κ. Μουτζούρη: Δημιουργία μονάδων δασοκομάντος στο Β. Αιγαίο

admin