15.9 C
Σάμος
28/03/2024
Σαμιακά

Η ομάδα του ΝΑΟΚ στο BFRS CUP της Βουλγαρίας

Στις 11-13 Οκτωβρίου διοργανώθηκε Στο  Διεθνές Κύπελλο αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Αθλητικής Αλιείας της Βουλγαρίας από 11 έως 13 Οκτωβρίου, στο κωπηλατοδρόμιο τoυ Plovdiv, συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου.

Συνολικά συμμετείχαν 124 αθλητές στις κατηγορίες floatκαι feeder.

Η ομάδα του ΝΑΟΚ συμμετείχε στην κατηγορία float και κατέλαβε την 36η θέση στην ομαδική κατάταξη με την ομάδα “KarlovassiteamA”, που αποτελούνταν από τους αθλητές Μαργαρώνη Δημήτριο και Σκάρο Ορέστη. Επίσης, κατέλαβε την 38η θέση με την ομάδα “KarlovassiteamB” που αποτελούνταν από τους αθλητές Σκουδριάνο Αθανάσιο και Ντουμπαρατζη Πολίτη. Στο τουρνούα συμμετείχε και ο αθλητής Μιχαηλίδης Αντώνιος, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στην ομάδα του ΝΑΟΚ με μεταγραφή από τον TRITONFC, και με ανεξάρτητη ομάδα κατέλαβε την 25η θέση στην κατηγορία float.

«Οι θέσεις που κατάφεραν οι αθλητές μας, θεωρούμε οτι ήταν καλές, εάν αναλογιστούμε το επίπεδο των αθλητών που ήταν πολύ υψηλό, αφού συμμετείχαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Βουλγαρίας κτλ. Η έλλειψη εμπειρίας σε τέτοιες διοργανώσεις μιας και ήταν η δεύτερη φορά που η ομάδα μας συμμετείχε σε κάτι παρόμοιο( Παγκόσμιο 2016) αλλά και η αδυναμία προπόνησης στο πεδίο του αγώνα λόγω απαγόρευσης (εκτός Παρασκευής) λειτούργησαν ανασταλτικά για καλύτερο αποτέλεσμα. Το σημαντικό όφελος είναι οι γνώσεις που αποκτήθηκαν που θα βοηθήσουν μελλοντικά την ομάδα σε διοργανώσεις στην Ελλάδα και εξωτερικό», αναφέρει ο ΝΑΟΚ.

Την αποστολή συνόδεψαν 2 μέλη του ΔΣ του ΝΑΟΚ, ο κ. Παπαθανάσης Φάνης ως γενικός αρχηγός και ο Τσακίρης Γιώργος ως υπεύθυνος προγραμματισμού της ομάδας.  Και οι δύο συνοδοί βοήθησαν πάρα πολύ τους αθλητές στην προετοιμασία τους, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Πολύ σημαντική ήταν η συμμετοχή του Ντουμπάρατζη Πολίτη, ο οποίος είναι πλέον ο νεότερος αθλητής αλιείας που έχει συμμετάσχει σε διοργάνωση του εξωτερικού στα γλυκά νερά. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινούν οι αθλητές αλιείας από νωρίς να αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες μιας και το συγκεκριμένο αγώνισμα απαιτεί πολλά έτη εξάσκησης για να φτάσει κάποιος σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ο ΝΑΟΚ θέλει να δώσει αυτή την δυνατότητα στα νέα παιδιά», σημειώνει ο Όμιλος.

Η αποστολή του ΝΑΟΚ ήρθε σε επαφή με μέλη της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας και προσκάλεσε τους αθλητές της, σε παρόμοια διοργάνωση, στη Λιμνοδεξαμενή Μαραθοκάμπου το 2020. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, μοίρασε Σαμιώτικο κρασί της ΕΟΣΣ σε πολλούς συμμετέχοντες, κούπες του Πυθαγόρα και πληροφοριακό υλικό για το νησί της Σάμου.

Το ΔΣ του ΝΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τους εξής υποστηρικτές της αποστολής:

-BLUESTARFERRIES-HELLENICSEAWAYSγιατηνσημαντικήέκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της αποστολής.

-Την εταιρία SIMγια τις εκπτώσεις στον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα που χρειάστηκε η ομάδα.

-Το κατάστημα PromixPlovdiv για την παροχή μαλάγρας και αναλώσιμων με σημαντική έκπτωση κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Related posts

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin

Μανώλης Κάρλας: Οι δημόσιες υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας της Σάμου και οι ελλείψεις τους

admin

Συνάντηση με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου “Celestyal Journey”

admin

Συνελήφθησαν 14 άτομα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin