21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Περιφερειακά

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου φιλοξενεί την εκπομπή «Το αλάτι της Γής» στη Σάμο

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αναστασίας Αντωνέλλη αλλά και του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη βρίσκεται ύστερα από αποδοχή της πρόσκλησής τους στη Σάμο το τηλεοπτικό συνεργείο της επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ «Το Αλάτι της Γής».

«Το Αλάτι της Γής» φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στα νησιά της Μυτιλήνης και της Χίου κατά το πρόσφατο παρελθόν. Στόχος της πρόσκλησης είναι μέσω της μεγάλης απήχησης της τηλεοπτικής εκπομπής στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στην ομογένεια να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι του τηλεοπτικού κοινού στις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Σάμου ενώ παράλληλα να γίνει και μια γνωριμία των τηλεθεατών με την πλούσια πολύμορφη μουσική και χορευτική παράδοση του νησιού .

Προτεραιότητα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου είναι να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προβολή των νησιών μας, έτσι ώστε οι ομορφιές τους να φτάσουν μέσω της οθόνης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η εκπομπή με το αφιέρωμα στην Σάμο θα προβληθεί από την ΕΤ1 την Κυριακή 25 Απριλίου 2021.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης δήλωσε:

Θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους στην Ε.Ο.Σ Σάμου, στο ξενοδοχείο “SAMOS BAY”, στον όμιλο επιχειρήσεων “ DORYSSA”, στο εστιατόριο « Φευγάτος» στον Αγ. Κωνσταντίνο, στο οινοποιείο “VAKAKIS WINES” και στο κατάστημα «ΕΛΕΝΗ» στο Πυθαγόρειο με παραδοσιακά χειροποίητα σκεύη και πήλινα.

Διευκρινίζουμε πως την επιμέλεια της εκπομπής για την επιλογή των χορευτικών συλλόγων, των μουσικών καθώς και των χώρων που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα είχε αποκλειστικά η παραγωγή και η αρχισυνταξία της εκπομπής. Ως Αντιπεριφερειάρχης οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για την βοήθειά τους στην προβολή του νησιού μας.

Related posts

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

admin

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin