17.9 C
Σάμος
25/04/2024
Σαμιακά

«Η Σάμος Μπροστά»: Ο αγώνας μας για την ένταξη και ολοκλήρωση έργων πνοής στη Σάμο δικαιώνεται – Ολοκλήρωση παιδικών χάρων

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Η δέσμευση μας ότι το νησί μας χρειάζεται έργα με αντίκρισμα, πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα, επιδιώξεις με ουσία τώρα δικαιώνεται.  Η δημοτική αρχή  2014-2019 του Ενιαίου Δήμου Σάμου χωρίς να τρέχει πίσω από κονδύλια με αποσπασματικό αποτέλεσμα, με αδρές γραμμές, διαφάνεια, λογοδοσία αλλά και αναπτυξιακή προοπτική σχεδίασε το άμεσο μέλλον και υιοθέτησε στρατηγικές μέλλοντος που θα δώσουν αξία στον τόπο τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο: Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση 8 παιδικών χαρών του Δήμου Σάμου που περιλαμβάνει τις παιδικές χαρές του Μαραθοκάμπου, Αγίας Ζώνης Βλαμαρής, Πύργου, Άνω Βαθέος, Μυτιληνιών- Άγιος Γεώργιος, Ηραίου, Χώρας, Παγώνδα, Πλατάνου, Κουμαίκων και Μαυρατζαίων, ένα έργο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ προϋπολογισμού 210. 000,00 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο για την συνεργασία και την παραχώρηση του χώρου στην Αγία Ζώνη Βλαμαρής προκειμένου να ολοκληρωθεί η παιδική χαρά.

Επίσης η Δημοτική αρχή του Ενιαίου Δήμου Σάμου ολοκλήρωσε και παρέδωσε προς χρήση τις εξής παιδικές χαρές: Νέου Καρλοβάσου (έναντι κέντρου υγείας) και Παλαιοκάστρου (Για την Παιδική χαρά του Παλαιοκάστρου θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ζεύγος  Van Leeuwen για την ευγενική χορηγία του εξοπλισμού) και σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου τις παιδικές χαρές της Πόλης της Σάμου και του Πυθαγορείου.

Η ένταξη και η ολοκλήρωση έργων απαιτεί χρόνο- η διάρκεια των οποίων  μπορεί να ξεπεράσει την διάρκεια των δημοτικών αρχών που έκαναν συγκεκριμένες επιλογές έργων ουσίας και αυτό, κατά την γνώμη μας, πρέπει να αναγνωρίζεται από την συνέχεια των δημοτικών αρχών.

Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα οι δύο Δημοτικές Αρχές και οι Τεχνικές τους Υπηρεσίες ολοκληρώνουν με επιτυχία τα έργα αυτά, που για να ενταχθούν, είχε αναδειχθεί από την Δημοτική Αρχή του ενιαίου Δήμου Σάμου, ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας των παιδικών χαρών και η συνεισφορά τους στην ισόρροπη λειτουργία των πόλεων, των χωριών, των οικισμών.

 

 

 

 

Related posts

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin

Το νέο Σαξόφωνο της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου»: Μια ευγενική χορηγία

admin

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ

admin

Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής Ανατολικής Σάμου: Τα θέματα που θέτει η Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΣΑ

admin

Βουρλιώτες : Στον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή εκπαιδεύτηκαν κάτοικοι της κοινότητας

admin

Ωράριο ανεφοδιασμού στη Σάμο: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τα καταστήματα

admin

Καρλόβασι: Υπεγράφη συμπληρωματική σύμβαση για τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου

admin

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα ΠΟΕΥΠΣ και Προέδρου Ένωσης Πυροσβεστών Β. Αιγαίου στη Σάμο

admin

Ταλαιπωρία για 34 μαθητές του ΕΠΑΛ Σάμου και Ικάριας στη Σύρο λόγω απαγορευτικού απόπλου

admin