18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Δήμος

Η “ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο” έστειλε ισχυρό μήνυμα για αλλαγή

 «Η Σάμος είμαστε όλοι εμείς, η Σάμος είναι οι άνθρωποί της».

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο” του υποψηφίου Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου ,στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αλλαγής, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν φίλοι και μέλη από κάθε γωνιά της περιφέρειας του δήμου Αν. Σάμου που κατέκλυσαν την αίθουσα και δημιούργησαν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Στάντζος ανέφερε μεταξύ άλλων :

H απλή αναλογική επιβάλλει το διάλογο, τις ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις και συνεργασίες ανάμεσα σε παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, οι οποίες λειτουργούν συλλογικά, δημοκρατικά και με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία. Γι αυτό επιμένουμε στη συνεργασία και στη ξεκάθαρη σύμπνοια στις πολιτικές αρχές.

Όχι συμφωνία για τη συμφωνία με ανταλλάγματα αλλά και ούτε διαφωνία με τη διαφωνία. Δεν υποτιμούμε και πολύ περισσότερο δεν αμφισβητούμε το ρόλο των κομμάτων ως θεσμό του δημοκρατικού πολιτεύματος, πολλή δε περισσότερο τη συμβολή του στην εμπέδωση της λειτουργίας της δημοκρατίας με απόλυτο σεβασμό στις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Όχι μόνο δεν αρνούμαστε την αξιολόγηση, την κριτική των προτάσεών μας και της δράσης μας, αλλά αντιθέτως είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο, επιδιώκουμε τη συνεργασία, την αποδοχή και τη στήριξη του προγράμματος μας. Αρνούμαστε μόνο τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των κομμάτων και κυρίως των μηχανισμών με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές. Ανοιχτοί στο διάλογο, συζητάμε και θα συζητάμε με όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου που υποστηρίζονται από αυτά, ως και τις παρατάξεις που πήραν μέρος στις προηγούμενες δημοτικές ή περιφερειακές εκλογές ή διαμορφώθηκαν για να συμμετάσχουν στις ερχόμενες για το Δήμο και τη Σάμο μας.

Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και κάτω από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, ο Γιώργος Στάντζος ανέφερε με πολλή δουλειά, τιμιότητα και ειλικρίνεια στη μεγάλη προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός δήμου για τον οποίο θα είναι περήφανα τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού παρουσίασαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της αυτοδιοικητικής κίνησης, με αναλύσεις για το προσφυγικό, τα τεχνικά έργα, την καθημερινότητα του δημότη, την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, το επιχειρείν,  τον αθλητισμός και τον πολιτισμό.

 

Related posts

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ειδική εκπαίδευση για τις Ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών

admin

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Επανεκκίνηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin