21.9 C
Σάμος
24/04/2024
Πολιτικά

Ι.Καραγιάννη – Σήμερα ξεκινάμε μαζί από την αρχή να χτίζουμε εκείνο το μέλλον που όλοι έχουμε ονειρευτεί

Φίλες και Φίλοι,

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας η υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που δίνει στη νέα γενιά να διεκδικήσει, να δοκιμαστεί και να προσφέρει.

Η φωνή των νέων ανθρώπων έχει δύναμη και πρέπει να ακούγεται. Ενωμένοι, έχοντας συνειδητοποιήσει την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε μπορούμε πάντα σε κλίμα ενότητας να επιφέρουμε ουσιαστικά την πολιτική αλλαγή που η χώρα μας έχει ανάγκη . 

Γεννήθηκα ,μεγάλωσα και κατοικώ στο νησί της Σάμου. Καθημερινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έρχομαι σε επαφή με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και κατοίκους του νομού μας.

Οι αναφορές στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία, στις σημαντικές ελλείψεις σε ζωτικούς για τα νησιά μας τομείς, στις ανάγκες που μέρα με την μέρα αλλάζουν σε συνδυασμό φυσικά με την απογοητευτική διακυβέρνηση του Σύριζα και την αδυναμία να διαχειριστεί σωστά κρίσιμα ζητήματα για τον νομό μας με οδήγησαν στο να τολμήσω και να πω το ναι στην τιμητική πρόταση της παράταξής μου. 

Οι εξελίξεις και η ιστορία της πολιτικής ζωής της χώρας αλλά και του τόπου μας με έχουν διδάξει μέχρι σήμερα πως τα εμπόδια και οι δυσκολίες ίσως και να φαντάζουν απροσπέλαστα, παρόλα αυτά με σύνεση, ενεργητικότητα, διάλογο πείσμα και προπάντων πίστη στους συμπολίτες μου και στον εαυτό μου ευελπιστώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Διανύοντας την πιο παραγωγική ηλικία και βάζοντας ενέχυρο τα νιάτα και την εμπειρία μου από την τοπική αυτοδιοίκηση θα προσπαθήσω να διατηρήσω τη σχέση εμπιστοσύνης που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε και να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Στο νέο αυτό προσωπικό ξεκίνημα σας θέλω όλους μαζί συμπαραστάτες αλλά και καθοδηγητές μου γιατί μόνο ενωμένοι για το κοινό καλό και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας θα καταφέρουμε η ευημερία των νησιών μας επιτέλους να γίνει πραγματικότητα. 

Σήμερα ξεκινάμε μαζί από την αρχή να χτίζουμε εκείνο το μέλλον που όλοι έχουμε ονειρευτεί για την Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους και την Θύμαινα.

Με εκτίμηση,
Ιωάννα Κων. Καραγιάννη
Υποψήφια βουλευτής Νομού Σάμου

Related posts

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin