22.9 C
Σάμος
23/04/2024
Δήμος

Κάλεσμα Νίκου Ζάχαρη για μαζική προσέλευση στις κάλπες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Νίκος Ζάχαρης με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»  σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών καθώς και τις εμφανίσεις τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

  • Η επικοινωνία διά ζώσης με τους συνδημότητες μας σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του Δήμου, επιβεβαίωσε τη θετική  ανταπόκριση και αποδοχή του κόσμου στο συνδυασμό μας, ήταν πραγματικά γόνιμη και ωφέλιμη, ακούσαμε τα προβλήματά τους, συζητήσαμε το προγραμματικό μας πλαίσιο και η επικοινωνία αυτή  μας ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο.
  • Να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους και τους ιδιοκτήτες των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που μας έδωσαν βήμα να επικοινωνήσουμε με όλους τους συμπολίτες μας, επιτελώντας μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία.
  • Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 είναι οι πρώτες εκλογές που γίνονται με το σύστημα της απλής αναλογικής και με ξεχωριστά ψηφοδέλτια για το Δήμο και ξεχωριστά ψηφοδέλτια για τις κοινότητες. Είναι μια τομή στην Αυτοδιοίκηση, γιατί δεν κατανέμει μόνο ισότιμα τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρουν οι συνδυασμοί την πρώτη Κυριακή των εκλογών, αλλά και θα εισάγουν στο δημοτικό συμβούλιο καθαρές απόψεις, μια νέα κουλτούρα διαλόγου, συνεννοήσεων και προγραμματικών συγκλίσεων για την επίλυση των υπαρκτών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και το νησί μας.
  • Καλούμε τους συνδημότες μας να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη την Κυριακή 26 Μαΐου,  να αναδείξουν δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, να υπερψηφίσουν γυναίκες και άνδρες, με δημοκρατική συνείδηση, ανεκτική συμπεριφορά και αξιοπρεπή στάση ζωής, ανθρώπους με  διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς  στα κοινά, σε όποιον συνδυασμό και αν επιλέξουν.

ΥΓ.  Στο εκλογικό μας περίπτερο, στην παραλιακή της πρωτεύουσας, οι συμπολίτες μας θα βρίσκουν εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια.

Related posts

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Αυτοψίες στα σχολεία μετά τον σεισμό – Κανένα πρόβλημα

admin

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου Πυθαγόρας Χατζηϊωάννου

admin

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο: Άμεση Κινητοποίηση του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ειδική εκπαίδευση για τις Ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών

admin

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin