21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Κέρδισε ένα ποδήλατο αξίας 300€ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

 

«Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας 16 – 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά με σκοπό την Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους.

Η περσινή εκστρατεία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος φιλόδοξος στόχος μας είναι οι μηδενικές εκπομπές ρύπων και η κινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς στο νησί μας!

Ευρωπαϊκή Στρατηγική

Πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη και η Κοπεγχάγη δηλώνουν αποφασισμένες να πετύχουν τους δικούς τους φιλόδοξους στόχους χρησιμοποιώντας διάφορα μέτρα πολιτικής, ορισμένα εκ των οποίων παρουσιάζονται στη συνέχεια. Το κοινό σημείο είναι ότι όλες οι πόλεις έχουν μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει διάφορους τρόπους μείωσης της ρύπανσης.

Amsterdam

Η μητροπολιτική περιοχή του Άμστερνταμ, με περίπου δυόμισι εκατομμύρια κατοίκους, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της αστικής περιοχής Ράντσταντ, ανακοίνωσε φιλόδοξους στόχους επίτευξης μηδενικών εκπομπών έως το 2030. Έτσι, η μεγαλύτερη πόλη των Κάτω Χωρών έθεσε σε εφαρμογή διάφορες πρωτοβουλίες, όπως την προώθηση του ποδηλάτου και του περπατήματος, τη διεύρυνση των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών και την επένδυση σε υποδομές φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πάρτε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό με έπαθλο ένα ποδήλατο αξίας 300€, στέλνοντάς μας τη selfie σας κάνοντας ποδήλατο, τρέχοντας, περπατώντας ή πάνω σε πατίνι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Samos Mobility ή την επίσημη σελίδα μας στο Facebook».

Related posts

«Μοσχάτο άσπρο» από τη Σάμο: Ένα κρασί με «ταυτότητα»

admin

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin