16.2 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτιστικά

Καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση του Πανασαμιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νίκος Μένεγας- ο Ίκαρος

Με χαμόγελα, μουσική, σπιτικά εδέσματα και πρωταγωνιστές τα άτομα με αναπηρία πραγματοποιήθηκε στον αυλειο χώρο της Πορφυριάδας η εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανασαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νίκος Μένεγας- ο Ίκαρος.
 Ο Πρόεδρος του Σωματείου . Μιχάλης Αναγνώστου ευχαρίστησε τους παρισταμένους μένοντας εν ολίγοις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, αναλύοντας τα με μεγάλη τεκμηρίωση. Στην εκδήλωση παρέστησαν και μέλη του συλλόγου Μέλισσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, αφού κάθε χρόνο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία .
Οι πολίτες της περιοχής που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση το διασκέδασαν με την ψυχή τους ευχαριστώντας τους διοργανωτές γι΄ αυτό το όμορφο βράδυ το οποίο απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Τέλος όσοι τίμησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αυτοκίνητα αντίκες ,τα οποία υπήρχαν στον χώρο της Πορφυριάδας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πάνω από 300 άτομα, ενώ το παρών έδωσε ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος,  ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Αναστάσιος Καλατζης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Διακοσταμάτης και κ. Δημήτρης Καραγιάννης και η Πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Αννυ Ανδρεάδου.

Related posts

Αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη: Μια ζωή στο θέατρο, κινηματογράφο & τηλεόραση

admin

«Βόλτα με τον Κίμωνα στην Σάμο» – Βιβλιοπαρουσίαση στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

admin

Γιορτή πορτοκαλιού στους Μύλους Σάμου

admin

Θεατρική Ομάδα Σάμου – Πρεμιέρα για το «Elizadeth»

admin

Ιτέα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συναυλία των Μουσικών Σχολείων Σάμου και Άμφισσας

admin

Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Φραγκούλης μιλά για την 1η μεγάλου μήκους ταινία του «Γυάλα»

admin

Κουκλοθέατρο Κρήτης: “Ο Ψαροτρομάρας” στη Σάμο

admin

“1453-1821, από το σκοτάδι στο φως”

admin

Αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων.

admin