13.9 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια από Κουσάντασι προς το Βαθύ

Κανονικά θα διεξάγονται τα δρομολόγια του τούρκικου πλοιαρίου από Κουάντασι προς την πρωτεύουσα του νησιού μας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Με τις ντόπιες νησιωτικές οικονομίες φαίνεται ότι έπαιξαν οι γείτονες μας το τελευταίο διάστημα, αφού τα μηνύματα που έρχονταν από την γείτονα χώρα έκαναν λόγο για σταμάτημα των δρομολογίων.

Κάποιοι εκτίμησαν ότι επρόκειτο για ακόμα μία τουρκική «μπλόφα», όμως αν τελικά πραγματοποιούσαν τις απειλές τους θα βρίσκονταν στον αέρα μια σειρά συμφωνίες τουριστικών πρακτόρων, ξενοδοχείων και επιχειρηματιών του τουρισμού.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και σειρά επαφών του επιχειρηματία και Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίου Μαυρατζώτη, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και έτσι σήμερα μπορούμε με ασφάλεια να μιλάμε για την κανονική εκτέλεση των δρομολογίων μέχρι αρχές Σεπτέμβρη. Τα δρομολόγια θα είναι τέσσερα την εβδομάδα, αντί των τριών που είχαμε μέχρι σήμερα. Η εν λόγω γραμμή δεν επηρεάζει τις δυο άλλες πύλες εισόδου, οι οποίες συνεχίζουν να προσελκύον πλήθος επισκεπτών. Τα ελληνικά νησιά αποτελούν για πολλούς Τούρκους, τόπο ολιγοήμερων διακοπών τους ακόμα και διακοπών ενός Σαββατοκύριακου, χωρίς τους περιοριστικούς όρους όπως αυτοί της τεράστιας φορολόγησης στο αλκοόλ που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν. Φυσικά και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από ό,τι άλλοι τουρίστες.

 

ΠΗΓΗ:stofostisdimosiotitas.blogspot.com

Related posts

Πορεία Ειρήνης από ΚΕΔΝ Σάμου στην πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin