18.1 C
Σάμος
16/04/2024
Δήμος

Κατρακάζος: Απογοήτευσε η ΝΔ – Βουλευτής: Ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το νέο ΚΥΤ

 

O κ. Νίκος Κατρακάζος στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε την δυσαρέσκειά του προς τον βουλευτή και την απογοήτευσή του για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης.

« Εγώ ανήκω σε εκείνους τους νεοδημοκράτες που θεωρούν ότι η Κυβέρνηση αθέτησε τις υποσχέσεις της για το μεταναστευτικό. Άλλα πράγματα ακούσαμε κύριε Βουλευτή προεκλογικά.

Ο κόσμος είναι ανάστατος . Την αναστάτωση την δημιούργησε η Κυβέρνηση δεν μας αρκούν οι καλές προθέσεις. Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε από τον κύριο Βουλευτή αλλα ούτε και από την Κυβέρνηση. Ο κόσμος πλέον δεν έχει εμπιστοσύνη. Η αναστάστωση που υπάρχει προκλήθηκε από τα νούμερα των νέων δομών. Εδώ και πολλές μέρες δεν γίνεται αποσυμφόρεση της Σάμου. Πρέπει να μεταφέρετε στην κυβέρνηση κύριε Βουλευτά πως δεν δίνουμε άλλη παράταση στην Κυβέρνηση και πως ο λαός είναι αγανακτισμένος.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ως κάτοικος Σάμου ντρέπομαι για το πώς ζούν
οι μετανάστες αλλα ξέρετε οι κάτοικοι δεν είμαστε υπεύθυνοι. Υπαίτιοι είναι οι διοικούντες τωρινοί και προηγούμενοι. Τώρα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με πριν.»

Στην τοποθέτηση του κ. Κατρακάζου ο Βουλευτής Σάμου απάντησε τα εξής:

« Μην κρίνουμε από το παρελθόν τι θα γίνει στο μέλλον, δεν γίνεται σε μια νύχτα να απομακρυνθούν όλα τα δεινά από το νησί, χρειάζεται χρόνος . Η πολιτική ηγεσία γνωρίζει το πρόβλημα είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και χθές ακόμα. Ξέρετε ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει κάτι πολύ καλύτερο και αξιοπρεπές που δεν θα μας προσβάλλει σαν κοινωνία. Σκοπεύει μάλιστα να έρθει να εγκαινιάσει ο ίδιος το νέο ΚΥΤ.

Η προηγούμενη δημοτική και περιφερειακή αρχή γιατί δεν απείλησαν με παραιτήσεις; Τι έκαναν για το πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια;».

Related posts

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin

Ανοιχτή επιστολή για την εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών σε συνεργασία με το Δήμο Greifswald της Γερμανίας

admin