16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

ΚΚΕ Σάμου: “Ο λαός του νησιού να γυρίσει την πλάτη στο Δήμαρχο”

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου ΚΚΕ : Σχόλιο για το κυνηγητό του Δημάρχου Αν. Σάμου σε προσφυγες και μετανάστες

Η εικόνα του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου να κυνηγά και να βρίζει νεαρούς και φοβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες στην κεντρική πλατεία του Βαθιού επειδή διαμαρτύρονταν για τον εγκλωβισμό και τις συνθήκες διαβίωσής τους, προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε κάθε άνθρωπο. Φαίνεται πως ο κ. Δήμαρχος ζήλεψε τη… «δόξα» διάφορων ακροδεξιών – ρατσιστικών υποκειμένων.

Με αυτή του την κίνηση πυροδοτεί έκρυθμες καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες και θα φέρει ευθύνη για ο,τι συμβεί.

Πάει πολύ, όμως, να εξανίσταται μπροστά στις καμερες – αλλά και πολύ συχνά στους τηλεοπτικούς φακούς – για την ανησυχητική κι επικίνδυνη κατάσταση της πόλης και την ίδια ώρα να στηρίζει και να προωθεί με θέρμη την πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που εγκλωβίζει στο νησί μάζες προσφύγων και μεταναστών. Κυνηγά τους πρόσφυγες και μετανάστες για να κρύψει τα παζάρια που κάνει με την κυβέρνηση για τον αριθμό των εγκλωβισμένων και την ταύτισή του με τη λογική των κέντρων  – φυλακών και τη μονιμοποίηση του μαζικού εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών στο νησί. Πρόκειται τουλάχιστον για φαρισαϊσμό.

Ο λαός του νησιού να γυρίσει την πλάτη στο Δήμαρχο, την παράταξή του και όλες τις δυνάμεις που προσπαθούν να τον κάνουν να αποδεχτεί αυτή τη βαρβαρότητα για τους κατοίκους και για τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Ενωμένος, να δυναμώσει τον αγώνα του για άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα, για κανένα hotspot στο νησί, ούτε κλειστό,ούτε ανοιχτό.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin