20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Περιφερειακά

Κ.Μουτζούρης : Στόχος μας η δημιουργία νέου οργανωμένου σχεδίου για την επιτυχημένη προβολή και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο συμμετέχει με δικό της περίπτερο η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από 4 έως 6 Νοεμβρίου. Σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των νήσων του Βορείου Αιγαίου. Την περιφέρεια εκπροσωπούν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Νίκος Νύκτας, καθώς και στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Μουτζούρης χθες συνομίλησε με τον υπουργό τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, και την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ Άντζελα Γκερέκου, επισημαίνοντας πως η μεταναστευτική κρίση τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην τουριστική ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου. Επιπλέον ο περιφερειάρχης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό all about shipping και στον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Φαράκλα, καθώς και στο Greek voice channel, το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο της Βρετανίας.

Ο κ. Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ««Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε νέους, αποτελεσματικότερους τρόπους προωθήσεως του τουρισμού μας.. Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι η δημιουργία νέου οργανωμένου σχεδίου για την επιτυχημένη προβολή και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.»

Related posts

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin

Σύσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

admin