14.9 C
Σάμος
26/04/2024
Δήμος

Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή : Όλοι μαζί για τη Σάμο, για μια Σάμο που αξίζει σε όλους μας

Γεννήθηκα στο Άνω Βαθύ (περιοχή Κολώνα παλιό σχολείο) όπου και έζησα μέχρι την ηλικία των 25 ετών. Στη συνέχεια μετακομίσαμε οικογενειακώς στο Παλαιόκαστρο όπου και διαμένω μέχρι σήμερα.Είμαι παντρεμένη με τον Απόστολο Λαθουρά (συνταξιούχος ΔΕΗ) και έχουμε  δυο  γιούς.

Για 35  περίπου χρόνια εργάσθηκα στο  Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ως διοικητικός  σε διάφορες  θέσεις και από το 1996  τοποθετήθηκα σαν προϊσταμένη γραμματείας  του νοσοκομείου, έχοντας επί πλέον και την ευθύνη λειτουργίας του γραφείου του εκάστοτε προέδρου και μετέπειτα διοικητού. Επίσης  στήριζα την ιατρική Υπηρεσία  στο γραμματειακό  τομέα. Από τα καθήκοντα μου αυτά αποσύρθηκα το Δεκέμβριο του 2014 λόγω συνταξιοδότησης.

Παρά τις εργασιακές μου υποχρεώσεις εδώ και αρκετά χρόνια  ασχολούμαι με τα κοινά, από το 2004, θέτοντας τον εαυτό του στη υπηρεσία της πόλης μας και των συμπολιτών μου ζητώντας την ψήφο τους.

Το 2014  εκλέχτηκα, με τον συνδυασμό του κ. Μιχ. Αγγελόπουλου, δημοτική σύμβουλος όπου υπηρετώ μέχρι σήμερα. Έχω ψηφιστεί  από το δημοτικό συμβούλιο  Αντιπρόεδρος της  Σαμιακής Αρωγής, είμαι μέλος της Β/θμιας Επιτροπής παιδείας και αναπλ. μέλος της Α/θμιας επιτροπής ενώ κατά  το παρελθόν  είχα  τοποθετηθεί κατόπιν ψηφοφορίας μέλος του Δ. Σ. του Λιμενικού Ταμείου.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή βοήθειας και την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου, την αγάπη μου για το τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω καθημερινά με την οικογένειά μου,  εκτίθεμαι για άλλη μια φορά στη  κρίση-ψήφο των συμπολιτών μου μετέχοντας στον συνδυασμό του κ. Νίκου Κατρακάζου για την διεκδίκηση του Δήμου μας, ζητώντας να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Πολλοί συνυποψήφιοί μου, από διάφορους συνδυασμούς, δίνουν   υποσχέσεις για ποια θέματα θα αναλώσουν τις προσπάθειές τους επειδή όπως η υποσχεσιολογία πολλές φορές καταστρατηγήθηκε δεν θα τους μιμηθώ, γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου την καταβολή κάθε  προσπάθειας για την  βελτίωση της καθημερινότητας μας στη πόλη μας.

Το νερό-σκουπίδια-αποχέτευση- δημοτική και αγροτική οδοποιία, δημοτικός φωτισμός ,υπηρεσίες προς του πολίτες και πολλά άλλα,  αποτελούν προσωπικό στοίχημα του επικεφαλής του συνδυασμού και στην επιτυχία αυτού του στοιχήματος θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση, των πέντε προηγούμενων χρόνων, μετά από την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να υπηρετήσω τα κοινά. Έτσι έλαβα το θάρρος αλλά και την τόλμη να ξαναζητήσω την  ψήφο των συμπολιτών μου.

Σας  ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με τιμήσετε με την ψήφο σας, αλλά να γνωρίζετε ότι θα αναλωθώ με όλες μου τις δυνάμεις για εσάς αλλά και για όλους τους Σαμίους οι οποίοι θα έχουν κάποια άλλη άποψη την οποία σέβομαι απολύτως.

Εμπρός λοιπόν  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ  με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Κατρακάζο, πρόσωπο που έχει δοκιμαστεί στη τοπική αυτοδιοίκηση τα προηγούμενα πέντε χρόνια από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, με άριστα  αποτελέσματα και με συμβούλους που εσείς θα επιλέξετε και σας ευχαριστώ θερμά όποια κι αν είναι η επιλογή σας αυτή.

Θα είμαστε και την επόμενη μέρα ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ για μια Σάμο που μας αξίζει και σε θέσεις που εσείς θα επιλέξετε.

Related posts

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Αυτοψίες στα σχολεία μετά τον σεισμό – Κανένα πρόβλημα

admin