14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

Μετά από 29 χρόνια μας αποχαιρετά η ωραία Ελένη

 

Με μια ανακοίνωση live στην σημερινή εκπομπή της, που στενοχώρησε τους fans της η Ελένη Μενεγάκη είπε «αντίο» έστω και προσωρινά στην τηλεόραση.

Μετά από μια πορεία σχεδόν 30 χρόνων στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η ξανθιά παρουστιάστρια που αγαπήθηκε όσο καμία αποχαιρετά τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.

Έστω και επιτηδευμένα αφελής κατάφερε να γίνει μια από τις πιο πλούσιες Ελληνίδες και να σημειώσει μια χρυσή πορεία στις πλατινένιες εποχές της ελληνικής τηλεόρασης κερδίζοντας τις καρδιές των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Με μεταγραφές εκατομμυρίων γινόταν η αγαπημένη του εκάστοτε αφεντικού της αφού εκτός των απίστευτων ακροαματικοτήτων που πετύχαινε και η ίδια πωλούσε απίστευτα. Όλη της η ζωή μέχρι σήμερα αποτελεί είδηση και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η μοναδική περσόνα για της οποίας το διαζύγιο προκάλεσε έκτακτη κυκλοφορία περιοδικών με αφιέρωμα αποκλειστικά στην είδηση του χωρισμού της.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως παρά το «άγγιγμα του Μήδα» που εξακολουθεί να έχει είναι εξαιρετικά ακριβή σύμφωνα με τις φημολογίες για τις σημερινές εποχές με αποτέλεσμα να πήρε την απόφαση να απέχει είτε προσωρινά ή και οριστικά. Αν και τα τελευταία χρόνια η εκπομπή της δεν σημειώνει σπουδαία νούμερα τηλεθέασης όπως παλαιότερα δεν παύει να αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά πρόσωπα της ελληνικής showbiz κάνοντας μόδα ο,τι λανσάρει.

Στην είδηση του τηλεοπτικού της αντίο θαυμάστριες και θαυμαστές της που μεγάλωσαν μαζί της βλέποντας τις εκπομπές της από την εποχή της Mega μπάνκα, του πρωινού καφέ μέχρι και της σημερινής «Ελένη», γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το τηλεοπτικό «αντίο» της σηματοδοτεί και το τέλος μιας όμορφης νοσταλγικής και χρυσής εποχής της ζωής τους, με την οποία έχουν ταυτίσει την πανέμορφη παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Σάμο για διακοπές καθώς επίσης είχε βγάλει και εκπομπές της από το όμορφο νησί μας πριν αρκετά χρόνια.., το 1999.

Related posts

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin