18.9 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Γενική απολύμανση στις εγκαταστάσεις προκάτ του Σχολείου Βαθέος

Με γενική απολύμανση στις εγκαταστάσεις προκάτ του Σχολείου, αντέδρασε άμεσα Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ως μέτρο πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού και για την προφύλαξη των μαθητών και μαθητριών, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου, πραγματοποίησε σήμερα απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Η παραπάνω ανάγκη προέκυψε ύστερα από την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στο σχολείο. Υπενθυμίζεται ότι για να κλείσει τμήμα πρέπει να βρεθούν θετικοί 50%+1 των μαθητών.

Αναλυτικα η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Αγαπητά μέλη, ενημερωθήκαμε από τη Διεύθυνση του σχολείου μας ότι υπάρχουν ενεργά κρούσματα σε μαθητές μας και ζητήσαμε άμεσα να γίνει απολύμανση στους χώρους του σχολείου μας από το Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Δυστυχώς ο Δήμος μας ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του να απολυμαίνει τους χώρους των σχολείων και έτσι μερίμνησε ο Σύλλογος να προβεί σε αυτή την ενέργεια . Σήμερα λοιπόν, 20/11/2021 πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου μας από εξειδικευμένο προσωπικό εταιρίας, ώστε τη Δευτέρα τα παιδιά μας να προσέλθουν με ασφάλεια για μάθημα.

Στις οικογένειες των μαθητών μας που νοσούν ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, δύναμη και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ο,τι χρειαστούν!

Τηρούμε όλοι τα μέτρα ασφαλείας και με ψυχραιμία θα μάθουμε στα παιδιά μας να είναι υπεύθυνα με αυξημένη ενσυναίσθηση προς τους υπόλοιπους συμμαθητές τους τηρώντας ευλαβικά τα μετρα!

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας που χωρίς καμία καθυστέρηση ενημέρωσε τα μέλη μας και προέβλεψε τα δέοντα για την αποφυγή διασποράς!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ανησυχία σας είμαστε διαθέσιμοι. Ευχαριστούμε!

Related posts

«Μοσχάτο άσπρο» από τη Σάμο: Ένα κρασί με «ταυτότητα»

admin

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin