16.1 C
Σάμος
29/03/2024
Πολιτιστικά

Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου “Βασίλης Χατζηπαναγής”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΣΑΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, από 6-9-2018 ως 8-9-2018, για παιδιά από 8 ως 13 χρονών, με προσκεκλημένο τον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σάμου, το ΝΠΔΔ – ΔΟΠΠΟΝΑΣ και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Α.Ο. ΣΑΜΟΥ και Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ.

Η συμμετοχή του κ. Βασίλη Χατζηπαναγή στο Τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν και να μάθουν από τον θρύλο του αθλήματος, να παίξουν να διασκεδάσουν ομαδικά, αναπτύσσοντας την ευγενή άμιλλα.
Η διοργάνωση του τριήμερου ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με σκοπό την προώθηση του αθλητικού πνεύματος καθώς και την ενίσχυση αθλητικών και κοινωνικών δράσεων στο Δήμο μας.

Στα πλαίσια του τουρνουά, τα παιδιά που συμμετείχαν προσέφεραν προαιρετικά τρόφιμα (μακράς διάρκειας) για τους συνδημότες μας, εγγεγραμμένους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου, ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες στον κ. Βασίλη Χατζηπαναγή και στον επιστημονικό του συνεργάτη κ. Νίκο Φράγκο για την άμεση ανταπόκριση τους στην πρόσκλησή μας, καθώς επίσης και το ΝΠΔΔ – ΔΟΠΠΟΝΑΣ και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Α.Ο. ΣΑΜΟΥ και Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ για την άψογη συνεργασία.
Τέλος ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία, τις επιχειρήσεις, Εστιατόριο «Ελιά», Μεζεδοπωλείο «YiaMas», JOY coffee and food, Εστιατόριο «Mermizeli», Pizzaria Appalousa, «Τhe LODGERS», «SAMOS HOTEL», «autoUnion car rental», «FRANTZESKOS OUZO SAMOS», «Gia…giamas», «VKD Market».

Related posts

Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Φραγκούλης μιλά για την 1η μεγάλου μήκους ταινία του «Γυάλα»

admin

Κουκλοθέατρο Κρήτης: “Ο Ψαροτρομάρας” στη Σάμο

admin

“1453-1821, από το σκοτάδι στο φως”

admin

Αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων.

admin

Ψηφιακά Μέσα και Πολιτισμός: Από το αρχείο στην Ψηφιακή Αφήγηση

admin

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!» – Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τη Μητρόπολη Σάμου

admin

Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου: 1453 – 1821 Από το Σκοτάδι στο Φώς, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

admin

Αποκριάτικη Περατζάδα στη πόλη της Σάμου

admin

Το έθιμο του Καδή στους Σπαθαραίους στις 17/3

admin