14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Μπήκε για μπάνιο αλλά τον έκλεψαν. Συνελήφθησαν 5 άτομα

Στη σύλληψη πέντε νεαρών ανδρών όλοι τους αλλοδαποί, προέβησαν σήμερα, άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου σε παραλία της περιοχής, στο ύψος του beach front.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η δημοσιογράφος Σταματία Ράπτη (Δείτε εδώ), οι πέντε αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες, επιτέθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης, σε λουόμενο Καρλοβασίτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν  κάτοικος της περιοχής, ενώ είχε μπει στη θάλασσα παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις από τους πέντε νεαρούς προς το σημείο που είχε αφήσει τα προσωπικά του αντικείμενα και βγαίνοντας από τη θάλασσα έψαξε τον ρουχισμό του.

Από την τσέπη του έλειπαν εκατό ευρώ και μόλις τους φώναξε κάνοντας τους παρατήρηση οι πέντε νεαροί με απειλητικές διαθέσεις του τράβηξαν τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό του.

Τις απεγνωσμένες διαμαρτυρίες του, άκουσαν κάποιοι λουόμενοι πιο πέρα και έσπευσαν στο σημείο, ειδοποιώντας ταυτόχρονα και την αστυνομία.

Και οι πέντε νεαροί προερχόμενοι από τρίτες χώρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου, οι οποίοι για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων,καθώς με πολύ μεγάλη ταχύτητα έσπευσαν  στην περιοχή.

Οι πέντε νεαροί κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου για τα περεταίρω.

Related posts

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin

Εξιχνιάστηκε απάτη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου

admin

Τρεις συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

admin